×

Срібний раунд 2oz Memento Mori США

62.26g / 999 / 2oz / капсула

Read more
5 250,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0921
Опис

Срібний раунд «Memento Mori», від монетного двору Intaglio, вагою 2 унції входить до серії «Latin Allure». Легенда говорить, що за часів Стародавнього Риму полководець, який повертався додому після перемоги у важливій битві, марширував по всьому місту, святкуючи свою перемогу. Він отримав похвали, привітання та компліменти від публіки. На мить генерал відчув величезну гордість і сильну зарозумілість. У цей момент раб, який інакше залишився б непоміченим, сказав тихим голосом, щоб ніхто, крім його господаря, не почув слова: «Memento mori». «Пам'ятай, що ти теж помреш». Таке глибоке і очевидне, що воно залишається важливим у західній культурі навіть до сьогодні. Концепція «Memento mori» може здатися відверто болісною для наших почуттів, але усвідомлення нашої власної смертності є ключем до того, щоб змусити нас усвідомити важливість максимально ефективного використання часу, який ми маємо на землі.

По центру аверсу раунду розташований череп, оточений предметами, значущими для цієї фрази, включаючи пісочний годинник у положенні 6 годин, коронований череп з крилами добра і зла (зображення сходження на небеса) в положенні 12 годин, черепа, протиставлені в положенні 3 і 9 годин, згасла свічка, гральні кістки, що показують випадання 7, равлик і квітка. Вгорі півколом розташований напис – «MEMENTO», а внизу – «MORI» (Пам'ятай, що ти теж помреш). Слова розділені художніми завитками.

На реверсі викарбуваний драпірований скелет, що сидить на апокаліптичному коні, озброєний середньовічним ланцюгом із шипами. Вгорі півколом розташований напис – «CARPE», а внизу – «DIEM» (Лови момент). Слова розділені художніми завитками. Справа, вздовж внутрішнього обода, позначені характеристики металу – «TWO TROY OUNCES .999 FINE SILVER».

Read more
Деталі товару
0921

Характеристики

Серія
Латинська чарівність
Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Intaglio (США)
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
6
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua