×

Срібний раунд 2oz Череп (Тип II) 2023 США

62.26g / 999 / 2oz / капсула

Read more
5 100,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0922
Опис

Срібний раунд «Череп (Тип II)», від монетного двору Intaglio, вагою 2 унції випущений у 2023 році. Він викарбуваний у меншому форматі (39 мм), що надає йому товстішого вигляду. Череп часто використовується для залякування і як засіб вселити страх у тих, хто може зіткнутися із цим зображенням. На черепі, зображеному на раунді, знаходиться римська цифра III, що позначає відносну чисельність населення, що брало участь у збройному опорі Американській революції – війни Великобританії та американських лоялістів (лояльних уряду британської корони) проти революціонерів (патріотів), Тринадцяти британських колоній, які проголосили незалежність від Великобританії в 1776 році. Після 1778 до війни на боці колоністів приєдналися Франція, Іспанія та Голландія.

На аверсі зображено стилізований череп із римською цифрою «III». Під черепом знаходяться напівавтоматичні гвинтівки AR-15, що протистоять одна одноій, і гримуча змія, що згорнулася, в центрі між написом «EST. 1776». Композицію оточують тринадцять зірок, а вздовж обода раунду знаходиться девіз – «WHEN INJUSTICE BECOMES LAW, RESISTANCE BECOMES DUTY» (Коли несправедливість стає законом, опір стає обов’язком).

У центрі реверсу знаходиться логотип Intaglio Mint оточений скошеними радіальними променями. Вгорі викарбуваний на текстурованому фоні напис – «TWO TROY OUNCES», а внизу – «.999 FINE SILVER». Написи розділені римськими цифрами – «★MMXX★» (2020), що вказують рік початку карбування даного типу раунду.

Read more
Деталі товару
0922

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2023
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Intaglio (США)
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
6
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua