×

Срібний раунд 2oz Scottsdale Stacker США

62.26g / 999 / 2oz / капсула

Read more
4 300,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0620
Опис

Цей оригінальний раунд Stacker® від Монетного двору Скоттсдейла важить дві тройські унції срібла 999 проби. Це найлегший із нових срібних раундів від Монетного двору Скоттсдейла. Ці унікальні срібні раунди мають єдині у своєму роді елементи дизайну, які спрощують і роблять їх безпечнішими для штабелювання, навіть долаючи обмеження по вазі, що дозволяє вам купувати раунди різної ваги і, як і раніше, складати їх разом. Може штабелюватися з раундами на 5 унцій і 100 г. Піднята голова лева на реверсі, та однаковий діаметр кожного раунда дозволяють зчеплювати всі три розміри. З ультрависоким рельєфом це не зовсім монета чи зливок, це справді новий клас дорогоцінного металу.

На аверсі раунду зображено логотип монетного двору – масивна голова лева у короні. Це тривимірне зображення, яке виділяється над поверхнею кола. Радіальні лінії краю забезпечують ідеальний механізм блокування.

На реверсі раунду знаходиться увігнуте поле дизайну з тим самим зображенням, що й на аверсі. Зліва півколом розміщено напис – «2 Troy Oz .999 Fine Silver Scottsdale Mint», а праворуч – «2 Troy Oz .999 Fine Silver Stacker® Round». Радіальні лінії краю забезпечують ідеальний механізм блокування.

Read more
Деталі товару
0620

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний Двір Скотсдейл
Діаметр, мм
39,5
Товщина, мм
11,6
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua