×

Срібний раунд 2oz Чупакабра 2021 США

62.26g / 999 / 2oz

Read more
4 000,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0579r
Опис

На цьому срібному раунді вагою 2 унції 999 проби представлена Чупакабра. Чупакабра (ісп. chupacabras від chupar «смоктати» + cabra «коза»: дослівно «смокче коз, козячий вампір») – невідома науці істота, персонаж міської легенди. Згідно з легендою, чупакабра вбиває тварин (переважно кіз) та висмоктує у них кров. Чупакабра часто стає героєм художніх фільмів, серіалів, книг та мультфільмів. Перша історія з цим криптидом відбулася в Пуерто-Ріко в 1995 році, коли 8 овець були знайдені мертвими, всі з трьома колотими ранами на тілі та повністю знекровлені. Достовірних відомостей про існування чупакабри немає. Проте ЗМІ періодично поширюють свідчення очевидців, які надходять із різних регіонів, нібито бачили чупакабру. Найчастіше за неї приймають тварин (собак, койотів, лисиць, шакалів), видозмінених внаслідок хвороб або мутацій. Серія втілює в життя деякі з знакових фігур у жанрі жахів і в ній представлені невідомі істоти, якими займається криптозоологія.

На аверсі викарбовано докладне і рельєфне зображення чупакабри, що сидить над козою, готової впитися її кров'ю. Вгорі півколом розташований напис – «CHUPACABRA».

У центрі реверсу знаходиться логотип Intaglio Mint оточений дуговими радіальними променями. Вгорі викарбуваний на текстурованому фоні напис – «TWO TROY OUNCES», а внизу – «.999 FINE SILVER». Написи розділені римськими цифрами – «MMXXI», що вказують рік карбування (2021).

Read more
Деталі товару
0579r

Характеристики

Серія
Вінтажні жахи
Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2021
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
BU
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Майже чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Intaglio (США)
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
6
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua