×

Срібний раунд 1oz Не Наступай На Мене (Чаювання 1773) США

31.13g / 999 / 1oz

Read more
1 600,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0699As
Опис

Срібні раунди Don't Tread on Me/Tea Party у 1 унцію від Money Metals Exchange – ідеальний спосіб поповнити свої запаси срібла, викарбувані зі срібла 999 проби та натхненні Бостонським чаюванням 1773 (срібна монета Don't Tread on me). 1773 року прихильники жорсткої лінії в британському уряді ввели символічний, але дуже ненависний «гербовий збір» для непокірних американських колоній. І хоча гербовий збір був невеликим порівняно з сьогоднішнім величезним тягарем податків, він швидко став фактором, який поєднував і надихав «Синів свободи». 17 грудня 1773 року, після того, як 7000 розгніваних колоністів стовпилися навколо бостонської пристані, де британські торгові судна мали розвантажувати імпортований чай, невелика група з 200 чоловік вирішила діяти. «Сини свободи», деякі з яких були одягнені як індіанці, увірвалися на три британські кораблі і безцеремонно кинули 342 ящики чаю в Бостонську гавань. Цей невеликий акт розумної непокори – у поєднанні з гримучою змією – став двома символами прагнення американців до свободи перед віддаленим, корумпованим і байдужим урядом.

На аверсі зображений гордий символ національної єдності – змія, що згорнулася кільцями, готова завдати удару будь-кому, хто спробує посягнути на основні права людини. Вгорі півколом розміщено напис – «DON'T TREAD ON ME», а внизу – «INDEPENDENT LIVING».

На реверсі раунду зображено чоловіка на палубі корабля, який скидає ящики з чаєм у Бостонську гавань. На кораблі в три рядки розміщено напис – «Boston Tea Party 1773». Внизу півколом вказані характеристики металу – «1 TROY OZ .999 SILVER».

Read more
Деталі товару
0699As

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Дуже хороша
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
2,8
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua