×

Archive for March, 2021

Ювілейний випуск Китайського Єдинорога.

2 Years ago
На честь 25-річчя випуску Срібної монети 1oz Єдиноріг 2019 Китай монетний двір в Шанхаї представляє повторний випуск цієї монети.

Дональду Даку - 85 років.

2 Years ago
Новозеландський монетний двір викарбував пам'ятну монету Срібна монета 1oz Дональд Дак 85 років 2 долари 2019 Ніуе, присвячену 85-річчю від дня народження знаменитого героя мультфільмів студії Walt Disney.

Австралійський водомороз в новому дизайні 2021 року

2 Years ago
Серія Кукабарра (Kookaburra), викарбувана Пертським монетним двором, відрізняється вишуканим дизайном, який змінюється щороку, зберігаючи унікальність, яка не має аналогів на ринку дорогоцінних металів.

Пінгвін, один з представників полярної фауни.

2 Years ago
Від імені Ніуе випущена серія срібних монет, під назвою «Полярне життя» («POLAR LIFE»), які присвячені мешканцям полярного поясу.

Найвідоміша історична золота монета.

3 Years ago
Одна з найбільш видатних історичних золотих монет Австрії – дукат Франца Йосипа.

Перша срібна інвестиційна монета з дизайном що змінюється.

3 Years ago
Ми раді запропонувати нову монету Китайська Панда 2021, найпопулярнішу інвестиційну срібну монету з Китайської Народної Республіки.

Символ 2021 року- білий металевий Бик.

3 Years ago
Пертський монетний двір (Австралія) пропонує третю серію своїх Лунарів. Випуск монети Срібна монета 1oz Рік Бика 1 долар приурочений до 2021 року.

Монетні новинки 2021 року. Місячний календар. Рік Бика.

3 Years ago
Для монетних дворів світу 2020 рік виявився дуже складним. Пандемія, внесла свої корективи в їх діяльність. Довелося зіткнутися з такими проблемами, як закриття кордонів, дефіцит дорогоцінних металів для карбування....

Новинка від Австралійського монетного двору – знаки зодіаку. Рік Миші.

3 Years ago
Австралійський монетний двір серед інших новинок 2020 року презентує третю серію колекції Лунар. Цикл з 12 монет був викарбуваний вже двічі і користується великою популярністю.

Логан-Росомаха, дев'ятий із серії «Марвел»

3 Years ago
У 2017 році на Австралійському монетному дворі дебютувала четверта серія інвестиційних монет, присвячена героям коміксів Марвел, що включає різних персонажів цього коміксу, таких як Spiderman і Thor Bullion, випущених...

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua