×

Монетні новинки 2021 року. Місячний календар. Рік Бика.

Posted on3 Years ago

У продаж надійдуть традиційні інвестиційні монети з дорогоцінних металів, ціна на які залежить від котирувань золота, срібла і платини на біржах (в цьому і полягає сенс їх покупки – вкладення коштів в дорогоцінний метал). Колекціонери напевно оцінять нові пам'ятні монети, які карбуються меншим тиражем, ніж інвестиційні та випускаються в більш високій якості, а на їх ціну впливають лише попит і пропозиція на нумізматичному ринку. Купити колекційну монету, значить зробити вдале вкладення. 

Китайський Новий рік 

Згідно з китайським місячним календарем, рік Бика розпочався 12 лютого 2021 року. З цієї нагоди Пертський монетний двір (Австралія) відкарбує не більше 1000 екземплярів монети Золота монета 1oz Рік Бика 100 доларів 2021 Австралія. Виробництво припиниться, в тому випадку, коли тираж буде повністю розпроданий або закінчиться. Невеликий тираж переведе монету відразу ж в розряд колекційних. Попит обіцяє бути високим. Обмежень тиражу немає у монет з вагою в 10, 2, 1/2, 1/4, 1/10 і 1/20 унції. В кінці 2021 року буде оголошено результат загального обсягу виробленої продукції. 

Золоті монети з серії «Лунар» (місячний календар) Рік Бика 100 доларів 2021 Австралія карбуються з дорогоцінного металу проби 0,9999. Вони мають статус законного платіжного засобу. Їх виробництво характеризується якістю – «діамант анциркулейтед». 

На аверсі монети зображено портрет королеви Великобританії Єлизавети II, а на реверсі розташований стилізований образ бика в бамбукових заростях. Написи ж на аверсі позначають вагу, пробу і номінал, а на реверсі – назву монети, рік випуску, ієрогліф для бика і знак Пертського монетного двору – «P». 

Цікава деталь – на реверсах монет з вагою в 1, 2 і 10 унцій є буква, яка створена за допомогою мікрогравірування для захисту від фальсифікацій. Роздивитись її можна тільки під збільшувальним склом.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua