×

Символ 2021 року- білий металевий Бик.

Posted on3 Years ago

Вже кілька десятиліть поспіль Пертський монетний двір Австралії лідирує на ринку цікавого нумізматичного жанру, а саме, монет на честь китайського місячного календаря. Серія з 12 монет була викарбувана вже двічі і мала велику популярність. Перший цикл був випущений в 1997 році, а другий – в 2009 році. Судячи з дебютного випуску монет третьої серії Лунар, монетний двір постарався на славу. 

12 лютого 2021 за китайським місячним календарем почався рік Бика. З цієї нагоди Пертський монетний двір (Австралія) відкарбує 5000 примірників монети Срібна монета 1oz Рік Бика 1 долар 2021 Австралія. Колекціонерам буде цікава ця нова серія, тому що її монети карбуються меншим тиражем, ніж інвестиційні. Вони випускаються в найвищій якості «пруф», а їх ціна залежить лише від попиту і пропозиції на нумізматичному ринку. Купити колекційну монету, значить зробити вдале вкладення коштів в дорогоцінний метал. 

Ті, хто народився в рік Бика терплячі і мовчазні, стримані й урівноважені, точні і методичні, мають оригінальний розум. Їм притаманний дар викликати людей на відвертість, це один з основних козирів успіху людей, народжених під знаком Бика. Покупка Срібної монети 1oz Рік Бика 1 долар в якості оригінального подарунку для людей, що народилися в цей рік буде вдалою ідеєю. 

На аверсі монети розташований портрет Її Величності Королеви Великобританії Єлизавети II Джоді Кларка, а також позначений її номінал, вага, проба металу та місце випуску. 

Реверс монети представляє картину прогулянки, на якій бик і теля проходжуються під вишневим деревом. Зліва вгорі в три рядки розташовані китайський ієрогліф – «牛» і напис англійською – «OX» (бик) і рік випуску. Біля задньої ноги бика розміщений знак монетного двору – «P». 

Ці красиві срібні монети відзначають Рік бика, і є частиною Срібної місячної серії III. Знаменита серія монет найвищої якості, Perth Lunars – це оригінальний дизайн, обмежений тираж і універсальна привабливість в одному циклі. Про актуальність придбання і вартість на світовому ринку рекомендуємо проконсультуватися у досвідчених нумізматів. Спільнота «Скупка монет» стане надійним помічником для бажаючих купити або продати монету Срібна монета 1oz Рік Бика 1 долар 2021 Австралія.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua