×

Пінгвін, один з представників полярної фауни.

Posted on3 Years ago

Новозеландський монетний двір карбує тільки пам'ятні монети і тільки з дорогоцінних металів, не випускаючи монети для обігу. Однією з таких монет є кольорова Срібна монета 1oz Пінгвін 2 долари 2019 Ніуе. В карбуванні срібних монет цієї серії вагою в 1 унцію застосований цікавий підхід з використанням кольору для виділення певних елементів. Ця особливість забезпечує колекційну привабливість серії «Полярне життя». Купити колекційні монети – значить зробити вдалу інвестицію. 

Срібна монета 1oz Пінгвін 2 долари 2019 Ніуе не є істинною валютою і ніколи не призначалась для офіційного циркулювання, при цьому прийнятна як платіжний засіб в Ніуе. 

Ця монета з серії «Полярне життя», яка присвячена мешканцям полярної екосистеми. Полярне середовище включає Арктику (Північна півкуля) і Антарктиду (Південне). Умови тут надзвичайно суворі, проте більшість тварин, що мешкають в цьому регіоні, пристосувалися і відмінно почувають себе. 

Серед них пінгвіни – птиці, які не вміють літати. Однак під водою вони розвивають швидкість до 24 кілометрів на годину. Замість крил у них крила-ласти, а самі пінгвіни – чудові нирці. На суші пінгвіни пересуваються вертикально, незграбно перевалюючись з боку на бік або катаються на животі по снігу. Королівських пінгвінів, зображених на Срібній монеті 1oz Пінгвін 2 долари 2019 Ніуе, по праву можна вважати символом Антарктики: образ цих чарівних чорно-білих птахів знайомий кожному з дитинства. Другі за величиною після імператорських, вони не поступаються їм у красі, і можуть похвалитися унікальними повадками і звичками. 

На аверсі Срібної монети 1oz Пінгвін 2 долари 2019 Ніуе зображений портрет Її Величності королеви Великобританії Єлизавети II роботи Ієна Ренк-Бродлі. Навколо портрета викарбувана легенда: «ELIZABETH II», «NIUE», «2 DOLLARS», «2019».

На реверсі в обрамленні «крижаних кристалів», які виблискують, завдяки селективному покриттю білим родієм, в центрі розташований пінгвін. На задньому плані видно блакитне небо і крижані засніжені брили. Написи: назва серії – «POLAR LIFE» і характеристики – «999 FINE SILVER 1 OZ». 

Срібна монета 1oz Пінгвін 2 долари 2019 Ніуе має інвестиційну привабливість. Її покупка стане вдалим вкладенням коштів. Вміст чистого срібла в ній становить 1 тройську унцію, проба металу 999. Монети поставляються в захисних капсулах. Ціна монети в компанії Скупка монет на сьогоднішній день складає 3000 грн. з урахуванням знижки.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua