×

Логан-Росомаха, дев'ятий із серії «Марвел»

Posted on3 Years ago

Інвестиційні срібні монети Marvel були викарбувані для острова Тувалу, розташованого в Тихому океані. Всі екземпляри цієї серії є відмінним зразком високої якості карбування, покупка яких зацікавить як колекціонерів, так і інвесторів. 

Сучасна серія срібних інвестиційних монет Марвел завоювала популярність серед покупців і в 2021 виходить дев'ята монета цієї серії Срібна монета 1oz Росомаха 1 долар 2021 Тувалу. 

Росомаха – герой коміксів видавництва Marvel Comics. Його справжнє ім'я – Джеймс Хоулетт, також відомий як Логан. Вперше з'явився в 180-му випуску коміксу «Incredible Hulk» в жовтні 1974 року. Це мутант, який має надлюдські здібності. Його біологічною особливістю є здатність до регенерації, що дозволяє йому виживати після важких поранень, смертельних для звичайної людини. За Росомахою закріпилася слава антигероя через застосовуваної ним, в разі необхідності, смертоносної сили. 

На реверсі зображена задумлива постать Логана-Росомахи, від якої так і віє грубої, тваринною силою. 

На аверсі зображений профіль Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Ієна Ренк-Бродлі.

Монета викарбувана в 2021 році зі срібла 9999 проби і має вагу 31,13 грама. 

 

Особливості покупки монети 1oz Росомаха 1 долар 2021 Тувалу.

Колекційні монети з кожним роком будуть стають дорожчими. Це варто враховувати при прийнятті рішення купити ту чи іншу монету. Про актуальність її придбання, про вартість на світовому ринку варто проконсультуватися у досвідчених нумізматів. Наше співтовариство «Скупка монет» стане надійним помічником для бажаючих купити або продати монету Росомаха 1 долар 2 021 Тувалу. 

Ми оцінимо наявний колекційний грошовий знак, зіставимо якість і збереженість, встановимо його справжність і зможемо запропонувати найбільш вигідні умови скупки.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua