×

Новинка від Австралійського монетного двору – знаки зодіаку. Рік Миші.

Posted on3 Years ago

Золота монета 1 / 10oz Рік Миші (Щура) 15 доларів 2020 Австралія присвячена Року Миші, першої тварини в 12-річному циклі китайського зодіаку. Традиційно викарбовано 2 варіанти в золоті та сріблі. Купити золоту монету 1 / 10oz Рік Миші із зображенням симпатичної мишки, що сидить на качані кукурудзи (не щуром, як на монеті Великобританського монетного двору) можна на нашому сайті. На реверсі, крім цього образу також зображений китайський ієрогліф – «鼠» (миша), напис «MOUSE 2020» та знак «P» монетного двору Perth Mint. На аверсі зображено портрет королеви Єлизавети II авторства дизайнера і гравера Джоді Кларка. Цей портрет став п'ятим офіційним портретом в 2015 році. Також в розробці монети брала участь Інг Інг Джонг – дизайнер монет Пертського монетного двору. Її роботи можна побачити на багатьох монетах місячної серії. Монета має номінал 15 доларів, рік випуску 2020 року, викарбувана із золота проби 9999. Від ваги монет в 1/10, ¼ і 1 унції, залежить їх ціна

Люди, що народилися під цим знаком китайського місячного гороскопу в 2020, 2008, 1996 року, 1984, 1972 і кожні 12 попередніх років, вважаються розумними, кмітливими, адаптивними і добрими. Володіючи багатою уявою і сильною інтуїцією, миші покладаються на кмітливість і підприємливий характер, щоб знайти можливості для успіху практично у всіх починаннях. Купівля такої монети в якості оригінального подарунка для людей, що народилися в рік Миші буде хорошою ідеєю.

Зображення тварин із серії Лунар (Lunar Series III), зібравшись разом, утворюють діораму, що символізує древній міф про Велику Расу, в якому розповідається, як виник зодіак. 

В даний час можна купити золоті монети Рік Миші 2020 якості карбування «пруф» – застосовується технологія, при якій мінімізуються механічні пошкодження, обумовлені технічними операціями виробництва і первинного сортування, – наприклад, виключається контакт між викарбуваними монетами. Всі монети цієї серії продаються в красивих упаковках.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua