×

Срібна монета 2oz Якір 5 доларів 2019 Ніуе

62,2g / 999 / 2oz

Read more
14 400,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
pb20000018
Опис

Монетний двір Польщі під емітентом острова Ніуе у 2019 році випустив срібну монету «Якір» вагою 2 унції. Ця красива монета присвячена морській пристрасті та потягу до моря і прикрашена якорем. Монета має прекрасний рельєф, красиве селективне золоте покриття, неймовірний дизайн і вона поставляється в експозиційному футлярі разом із сертифікатом автентичності. Завдяки вишуканій прикрасі з використанням точного методу селективного золочення та вставці зі смоли створена виняткова монета з непідвладною часу символікою. Якір є одним із найбільш багатозначних мотивів у культурі, оскільки може позначати як силу та стабільність, так і нові виклики та пошуки. Монета із зображенням якоря – це щасливий талісман, який приносить втілення надій та рівновагу усім етапам життєвого шляху. Оригінальне упакування у формі компасу.

На аверсі монети, у внутрішньому колі, зображений четвертий коронований портрет Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Яна Ранк-Бродлі (Ian Rank-Broadley – «IRB»), повернутий праворуч, в тіарі від Дівчат Великобританії та Північної Ірландії. Справа внизу знаходяться характеристики металу – «Ag 999». По зрізу портрета праворуч розміщено символ монетного двору – «m/w». Навколо портрета викарбувана легенда – «ELIZABETH II NIUE ISLAND • 5 DOLLARS 2019». Уздовж канта розташований намистовий обідок.

На реверсі, на тлі карти, зображено чудовий і деталізований позолочений якір з накладеним на нього штурвалом корабля та морським компасом. Уздовж обода монети зображено мотузку, що використовується на човнах.

Read more
Деталі товару
pb20000018

Характеристики

Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
5 доларів
Рік
2019
Вага монети, гр
62,2
Проба
999
Вага металу, oz
2
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
Antique Finish
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Монетний двір Польщі
Тираж, шт
500
Діаметр, мм
50
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua