×

Срібна монета 1oz Ліга Справедливості Коміксів DC: Флеш 2 долара 2022 Ніуе

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 000,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0657A
Опис

Монетний двір Нової Зеландії випустив для Ніуе цю унікальну срібну монету – «Флеш» у серії «Комікси DC». Це найшвидша людина на світі! Серія «Ліга справедливості», ексклюзивно на APMEX, випускає п'яту монету, на якій представлений Флеш. Персонаж супергероя Флеша насправді належав кільком людям упродовж багатьох років. Спочатку, під час Золотого віку коміксів, у 1938 році студент коледжу Джей Гаррік отримав надшвидкість, вдихаючи пари важкої води під час перекуру в лабораторії. Через роки, під час Срібного віку коміксів, Баррі Аллен, помічник відділу кримінальної та судової експертизи Центрального міста, був вражений блискавкою внаслідок дивного нещасного випадку в криміналістичній лабораторії, де він був покритий невідомою сумішшю хімікатів. В результаті Баррі Аллен продовжував боротися зі злочинністю та називав себе Флешем на честь героя свого дитинства Джея Гарріка. Флеш протистоїть унікальному складу лиходіїв із безлічі вимірювань мультивсесвіту.

На аверсі зображено портрет Її Величності королеви Єлизавети II, роботи Єна Ренк-Бродлі (Ian Rank-Broadley). По ободу монети розташовані написи: «ELIZABETH II NIUE TWO DOLLARS 2022» (Єлизавета II, країна-емітент – Ніуе, номінал – 2 долари Ніуе, рік випуску – 2022).

На реверсі, на тлі міського пейзажу, зображено офіційно ліцензоване зображення Флеша у його фірмових трико з крилами та логотипом Флеша на його костюмі. Значок Флеша розташований ліворуч від героя. Внизу півколом розміщені характеристики металу, товарний знак Flash та авторські права DC Comics – «1 oz 999 Fine Silver THE FLASH TM © DC (s22)».

Read more
Деталі товару
0657A

Характеристики

Серія
Комікси DC
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
2 долара
Рік
2022
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Майже чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Новозеландський Монетний Двір
Тираж, шт
15000
Діаметр, мм
40
Товщина, мм
2,98
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua