×

Срібна монета 2oz Афродіта і Венера 5 доларів 2020 Ніуе

62,2g / 999 / 2oz

Read more
14 000,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
pb20000017
Опис

Ця чудова срібна монета вагою 2 унції від монетного двору Польщі яка випущена під емітентом острова Ніуе в 2020 році є третьою в серії «Богині» і присвячена богиням Афродіті та Венері. Ця горельєфна монета з вибірковою позолотою випущена тиражом 500 монет. Афродіта і Венера – богині весни, любові та квітів, шановані як покровительки подружжя та чуттєвості. Зображення цих богинь викарбуване з увагою до найдрібніших деталей. Завдяки високому рельєфу та селективному золоченню, а також непідвладному часу оздобленню antique finish, ця монета припаде до смаку не тільки шанувальникам нумізматики, а й кожному поціновувачу гарних речей. Дизайн монети витриманий у стилістиці, характерній для Стародавньої Греції та Риму. Монета виконана настільки майстерно, що захопить навіть найвибагливіших любителів нумізматики.

У центрі аверсу монети зображено четвертий коронований портрет Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Яна Ранк-Бродлі (Ian Rank-Broadley – «IRB»), повернутий праворуч, в тіарі від Дівчат Великобританії та Північної Ірландії. Зліва внизу вказані технічні характеристики металу – «Ag 999» та знак монетного двору Польщі – «m/w». Навколо портрета, по внутрішньому ободу, розташований спіральний візерунок. Уздовж зовнішнього обода вгорі готичним шрифтом вказано номінал – «5 Dollars», внизу викарбуваний напис – «Elizabeth II ❋ Niue 2020», а ліворуч і праворуч розташований рослинний орнамент.

На реверсі монети зображено чудове горельєфне зображення богинь Афродіти та Венери з гарною вибірковою позолотою. Вгорі розташований напис готичним шрифтом – «Aphrodite & Venus». Зліва, уздовж обода монети знаходиться меандр, а праворуч римський орнамент.

Read more
Деталі товару
pb20000017

Характеристики

Серія
Богині
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
5 доларів
Рік
2020
Вага монети, гр
62,2
Проба
999
Вага металу, oz
2
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
Antique Finish
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Монетний двір Польщі
Тираж, шт
500
Діаметр, мм
45
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua