×

Срібна монета 1oz Ікони Інновацій: Вільям Шекспір 2 долари 2024 Ніуе

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read moreShow less
2 700,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
0927
Опис

Наступний випуск із серії монет Ніуе – «Ікони інновацій», присвячених знаменитим історичним іконам натхнення, представляє Вільям Шекспір, один із найвпливовіших письменників за всю історію. Його стиль письма та використання мови надали глибокий та тривалий вплив на англійську літературу. Шекспір широко відомий як найбільший драматург та поет англійською мовою. Він жив наприкінці 16 – на початку 17 століть. Його рання кар'єра відзначена участю в лондонській театральній сцені, особливо в театрі «Глобус», акціонером якого він став, оскільки там ставилося багато його п'єс. Незважаючи на успіх за життя, Шекспір пішов у Стенфорд на початку 17 століття і помер у 1616 році. Його найвідоміші п'єси включають «Ромео та Джульєтта», «Гамлет», «Отелло», «Макбет» та «Король Лір». Його спадщина зберігається завдяки позачасовому характеру його творів, які продовжують виконуватися по всьому світу та вивчатися у школах та університетах.

На аверсі монети викарбуваний портрет Вільяма Шекспіра, який тримає перо. Внизу зображено театр «Глобус», де ставилося багато його п'єс. На задньому плані міститься зображення Землі. Вздовж обода монети розташований напис – «· ALL THE WORLD'S A STAGE, AND ALL THE MEN AND WOMEN MERELY PLAYERS ·» (Весь світ – сцена, а всі чоловіки та жінки просто гравці). Під портретом розташовано факсиміле письменника.

На реверсі викарбуване торжествуюче зображення музи, яка тримає щит з гербом держави і простягає до розміщеного зліва зверху сонця руку. Зліва від музи вказано номінал у два рядки – «TWO DOLLARS». Праворуч угорі монети розміщені зірки, а ліворуч унизу написи – «.999 SILVER 1 OUNCE». Внизу монети вказано рік випуску – «2024».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0927

Характеристики

Серія
Ікони інновацій
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
2 долара
Рік
2024
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Новозеландський Монетний Двір
Тираж, шт
10000
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
3
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти