×

Медаль Білого Дому "Президент Зеленський Перший раз Залишає Україну: Заклик До Демократії"

Сертифікат / футляр

Read moreShow less
7 800,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
12005r
Опис

Сувенірний магазин Білого дому випустив додаток до колекції медалей «Глобальні історичні моменти колекції монет американського та міжнародного Президентства». «Президент Зеленський вперше залишає Україну: заклик до демократії» це 14-й випуск у серії «Історичні моменти Президента Байдена» та 39-й у колекції. Вона присвячена візиту президента Володимира Зеленського до Білого дому 21 грудня 2022 року. Дипломатичний візит президента Зеленського до Вашингтона – це його перша відсутність за межами України після вторгнення Росії у лютому. Зустріч президента Зеленського та президента Байдена знаменує собою значне відродження об'єднання Демократії у протидії новому експансіонізму та агресії з боку росії. Також під час візиту Президент України Володимир Зеленський звернувся до конгресменів та американського народу на спільному засіданні Конгресу США. У медалі обмежений випуск, нумерація гурту, сертифікат автентичності з номером випуску та оксамитовий подарунковий футляр із золотою печаткою Президента.

У центрі аверсу знаходиться кольорове зображення зустрічі Президентів Джо Байдена та Володимира Зеленського в Овальному кабінеті. У внутрішньому колі, що знаходиться навколо зображення, розміщені написи півколом: угорі – «PRESIDENT VOLODYMYR ZELENSKYY • PRESIDENT JOSEPH R. BIDEN», а внизу – «WARTIME LEADERSHIP». У зовнішньому колі центральної частини медалі розміщено написи: вгорі – «“GREAT HONOR As We STAND TOGETHER” • PRESIDENT BIDEN», а внизу – «COURAGE THAT INSPIRES THE WORLD». Вгорі аверсу написано – «DAY 300», а внизу – «DEC.21, 2022». Також на медалі розміщено: ліворуч – малий державний герб України, праворуч – печатка Президента США.

На реверсі розміщено кольорове зображення фрагменту звернення Президента України Володимира Зеленського до конгресменів та американського народу на спільному засіданні Конгресу США (На задньому плані – Камала Гарріс та Ненсі Пелосі). У внутрішньому колі, що знаходиться навколо зображення, півколом розміщені написи розділені зірками: вгорі – «In God We Trust», а внизу – «CAPITOL HILL». У зовнішньому колі центральної частини медалі розміщено написи: угорі – «UKRAINIAN PRESIDENT ZELENSKYY'S HISTIRIC WARTIME ADDRESS TO U.S. CONGRESS», а внизу – «THANK YOU EVERY AMERICAN” • PRESIDENT ZELENSKYY». Внизу реверсу знаходиться напис – «WASHINGTON, DC».

На ознаменування 300-го дня з дня вторгнення на гурті, разом з номером випуску, вигравірувано написи – «Slava Ukraini ★» та «Glory to the Heroes».

Read moreShow less
Детальніше про товар
12005r

Характеристики

Серія
Історичні моменти президента Байдена
Країна
США
Рік
2022
Збереження
На фото
Відношення авс/рев
Монетне (180°)
Форма
Коло
Гурт
Напис-Символи-Цифри (гладкий)
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
The White House Gift Shop
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти