×

Срібний раунд 2oz Спокуса Сукуба 2019 США

62.26g / 999 / 2oz / капсула/Сертифікат

Read more
Limited special offer
4 700,00 грн. 4 900,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0540A
Опис

Цей срібний раунд у 2 унції 2019 року від монетного двору Фелі втілює у життя традиційний фольклор суккубів. Цього року дизайн розробила всесвітньо відомий художник та скульптор монет Сандра Дейана. Церква бачила в суккубах слуг диявола чи навіть самого Сатану, який набув жіночого вигляду. Тому можна виявити безліч історій, в яких суккуб малюється як потворна відьма або демониця, що повільно випиває життєві сили своїх коханців-жертв, через що їх іноді неточно ототожнюють з вампірами. Багато хто описує суккуба як «демона в жіночому образі», який намагається знищити тіло, щоб опанувати дух людини. Але незважаючи ні на що, ми також черпаємо величезні сили, знаючи, що подолали труднощі та спокуси в нашому житті, щоб виховати характер і сформувати нашу особистість.

На аверсі зображено логотип монетного двору Pheli Mint, який є художнім зображенням символів: Кадуцей, ловець снів та орлине перо на тлі канадського кленового листа з двома тваринами з кожного боку – пінгвіном та вовком. Вгорі на стрічці розміщено напис – «PHELI MINT», а внизу «Cultivating Altruism». Також внизу вздовж обода раунду викарбувано – «2 oz .999 FINE SILVER».

На реверсі зображений Суккуб, звабливий і спокусливий демон, з великими крилами і ріжками. Він сидить на землі, опершись на череп дракона. У лівій руці Суккуб тримає спис, а біля його ніг розташована купа черепів та кісток. Зліва внизу монети римськими цифрами вказано рік випуску – «MMXIX» (2019 р.).

Read more
Деталі товару
0540A

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2019
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Pheli Mint (США)
Тираж, шт
10000
Діаметр, мм
47,18
Товщина, мм
4
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua