×

Срібний раунд 2oz Спокуса Сукуба 2020 США

62.26g / 999 / 2oz / капсула/Сертифікат

Read more
Limited special offer
4 700,00 грн. 4 900,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0517A
Опис

Цей срібний раунд в 2 унції 2020 рокуи від монетного двору Фелі втілює в життя традиційний фольклор суккубів, який є чимось більшим, ніж просто гарне зображення. Раунд розробив відомий художник і скульптор монет Хайді Ваствіт. Суккуб – в середньовічних легендах – демон похоті і розпусти, який відвідує вночі молодих чоловіків і викликає у них хтиві сни, персонаж нижчої міфології народів Європи. Як не дивно, але при описі суккубів середньовічними демонологами слово succuba використовувалося вкрай рідко. Для іменування цього класу істот використовувалося слово succubus, яке відноситься до чоловічого роду, однак за фактом істота не має конкретної статі і є безстатевою. Ймовірно, це пов'язано з тим, що, згідно з думкою християнських демонологов, суккуб – диявол в жіночому вигляді. Часто описується як молода приваблива жінка, проте при цьому має пазуристі ступні і іноді перетинчасті крила.

На аверсі зображено логотип монетного двору Pheli Mint, який являє собою художнє зображення символів: Кадуцей, ловець снів і орлине перо на тлі канадського кленового листа з двома тваринами з кожного боку – пінгвіном і вовком. Вгорі на стрічці розміщено напис – «PHELI MINT», а внизу «Cultivating Altruism». Також внизу уздовж обода раунду викарбовано – «2 oz .999 FINE SILVER».

На реверсі зображений Суккуб, звабливий і спокусливий демон, що всівся на чоловіка, що стоїть на четвереньках. На першій правій колоні в стовпчик розміщені римські цифри – «MMXX» (2020 г.), а на другій чотири символи.

Read more
Деталі товару
0517A

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2020
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Pheli Mint (США)
Тираж, шт
10000
Діаметр, мм
47,18
Товщина, мм
4
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua