×

Срібний раунд 1oz Coca-Cola Vintage США (прямокутний)

31.13g / 999 / 1oz

Read moreShow less
2 350,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
0947
Опис

Срібний раунд «Coca-Cola», виготовлений 9Fine Mint зі срібла найвищої якості 999 проби, уособлює чистоту та досконалість, що стала символом Coca-Cola®. 1886-1916 рр. За цей період своєї багатої історії Coca-Cola не лише зарекомендувала себе як напій, а й зазнала значних змін у маркетингу та дизайні продукції, які відіграли вирішальну роль у формуванні ідентичності її бренду. Красиві червоні та/або зелені плакати сміливо рекламували такі фрази, як «Смачно та освіжаюче», «Пийте кока-колу в пляшках» та «5 центів», «Продається всюди». Знаменита контурна пляшка дебютувала у 1916 році у відповідь на те, що конкуренти наслідували дизайн та етикетки їхньої продукції. Характерна контурна пляшка із зеленого скла не лише виділялася серед конкурентів, а й служила захисним заходом для бренду. Бренд Coca-Cola® має багату та легендарну історію, яка бере свій початок у 1886 році, коли фармацевт Джон Пембертон винайшов газований напій в Атланті, штат Джорджія. Його бухгалтер Френк М. Робінсон вигадав назву «Coca-Cola®» і розробив оригінальний логотип. Історія бренду Coca-Cola® нерозривно пов'язана з його культовим логотипом, який став одним із найвідоміших символів у всьому світі, поряд з пляшкою з характерним контуром, що була представлена у 1915 році.

На аверсі раунду зображено старовинну рекламу «Coca-Cola». По центру розміщено логотип «Coca-Cola» 1905 року зі словом – «DRINK» над ним. Над логотипом знаходиться напис – «DELICIOUS AND REFRESHING» (Смачно та освіжаюче), а під ним – «5 CENTS AT FOUNTAINS, IN BOTTLES 5 CENTS» (5 центів у фонтанах, у пляшках 5 центів), розділений овалом з розміщеними в ньому двома літерами «C» накладеними одна на одну.

На реверсі зображено іншу вінтажну рекламу «Coca-Cola». У верхній частині також розміщено логотип «Coca-Cola» 1905 року. Над логотипом знаходиться напис – «ICE-COLD», а під ним у два рядки – «SOLD HERE 5 CENTS» (Продано тут 5 центів) і нижче – «PAUSE AND REFRESH YOURSELF» (Пауза та освіжіть себе). Вгорі реверсу вказані характеристики металу – «1 oz .999 Fine Silver», а внизу найменування компанії – "«®The Coca-Cola Company.».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0947

Характеристики

Серія
Coca Cola
Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Чотирикутник
Гурт
Гладкий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
9Fine Mint
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:
Покупці, які купили цей товар, також купили:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти