×

Срібний раунд 1oz 7 Чудес Світу: Висячі Сади Вавилона 10 шекелів США

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 000,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0510r
Опис

«Висячі сади Вавилона» є другим випуском з серії APMEXclusive «7 чудес світу». Цей випуск іде за шалено популярним інавгураційним випуском «Колос Родоський». Для реверсу раунду використовувалося найбільш ймовірне з безлічі популярних зображень. Дизайн виконаний дуже якісно і передає відчуття безтурботності і архітектурний стиль регіону того періоду. Аверс інвестиційного раунду також робить цю серію дуже привабливою. Портрет царя Хаммурапі разом з «фальшивим» номіналом дійсно створює відчуття, що ви тримаєте в руках справжню монету. Висячі сади Вавилона були величезною територією багатоярусних садів, в яких було безліч прекрасних рослин. Це чудо – єдина з семи пам'яток, місце розташування якої не підтверджено, і протягом століть воно підкоряло світ завдяки цій загадковій якості. Структура садів вважається величезним інженерним досягненням того часу, який спроектовано таким чином, щоб ефективно використовувати проточну воду. Раунд прекрасно відображає цю концепцію дизайну, показуючи висхідні платформи з дерев, кущів та виноградних лоз, з водоспадом, який стікає вниз і врізається в річку яка протікає внизу.

На аверсі викарбовано зображення царя Хаммурапі, відомого вавилонського царя, в обрамленні з листя. Під зображенням зазначено номінал – «10 SHEKELS» (10 шекелів).

На реверсі зображений чудовий краєвид і поточні водоспади Висячих садів Вавилона. Угорі півколом розміщено напис – «HANGING GARDENS OF BABYLON».

На гурті вказані вага і чистота металу – «1oz .999 FINE SILVER».

Read more
Деталі товару
0510r

Характеристики

Серія
7 Чудес Світу
Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Напис-Символи-Цифри (гладкий)
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Тираж, шт
7777
Діаметр, мм
39
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua