×

Срібна монета 1oz Форсаж 2 долари 2023 Ніуе (Рутенієве покриття)

31.13g / 999 / 1oz / капсула/Сертифікат/футляр

Read moreShow less
12 000,00 ₴
В наявності
Артикул:
0969
Опис

Ця красива срібна монета вагою 1 унцію випущена Монетним двором Germania Mint у 2023 році від імені Острову Ніуе присвячена успішній франшизі бойовиків «Форсаж». Монета якості Prooflike з рутенієвим покриттям поставляється у футлярі разом із сертифікатом автентичності. «Форсаж» – одна з найуспішніших кінофраншиз усіх часів. З 2001 року по франшизі вийшло 11 фільмів, які зібрали у світовому прокаті понад 7,3 мільярда доларів. Кожен фільм, починаючи з шостого випуску, зібрав понад 700 мільйонів доларів у всьому світі. Успішні фільми призвели до створення серіалу Netflix, відеоігор та навіть живого туру. На монеті викарбувано машину Домініка Торетто, головного героя кіносаги. У культового автомобіля, пофарбованого в чорний колір, гігантський хромований двигун, що виступає з-під капота, і характерні лінії: відносно невелика кабіна і панелі кузова, що стирчать на всі боки, - безумовно ширше, ніж лінія вікон. Задня частина автомобіля закінчується різким скосом біля кришки багажника. Знаменитий Dodge Charger з'явився у чотирьох фільмах серіалу.

На аверсі зображено спідометр автомобіля на максимальній швидкості. Зліва внизу в невеликому колі викарбований герб Ніуе. Праворуч угорі від кола з гербом вказано номінал монети та рік випуску – «2 DOLLARS • 2023».

На реверсі зображено культовий Dodge Charger R/T 1970 року, автомобіль Домініка Торетто. З-під задніх шин автомобіля валить дим, коли він мчить вулицею. Над автомобілем у два рядки розміщено напис – «FAST & FURIOUS». Зліва, уздовж обода монети, півколом розміщено напис – «Dodge is a registered of FCA US LLC and used unlicence by the Coin Company Pty Ltd.», праворуч характеристики металу – «1 oz Ag 999.9», і праворуч внизу – «© UCS LLC.».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0969

Характеристики

Серія
Форсаж
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
2 долара
Рік
2023
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
PL (Proof Like)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Монетний двір Germania Mint
Тираж, шт
1500
Діаметр, мм
38,61
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти