×

Срібний раунд 1oz Гаррі Поттер Валюта: Сікль Грінготта США

31.13g / 999 / 1oz

Read moreShow less
2 650,00 ₴
В наявності
Артикул:
01020
Опис

Цей срібний раунд «Сікль Грінготта» натхненний магічною валютою із серії книг про Гаррі Поттера. Кінематографічний шедевр Гаррі Поттер підкорив глядачів з моменту свого першого виходу в 2001 році. Через сім книг і вісім фільмів культова серія придбала репутацію не тільки серії, що найбільш продається у всіх часах, але й однієї з найуспішніших кінофраншиз, що коли-небудь виходили на екрани. Цей раунд – чудова річ для будь-якого любителя Гаррі Поттера. Чарівні гроші були доступні у трьох номіналах у Сполученому Королівстві. Чарівники зберігали свої гроші в керованому гоблінами банку Грінготтс у Косому провулку. Там були золоті галеони, срібні сиклі та бронзові кнати. Серія раундів із дорогоцінних металів переносить чарівність світу Дж. К. Роулінг у відчутну форму для ентузіастів та інвесторів. Ці раунди прославляють чарівний всесвіт хитромудрим дизайном і високоякісною майстерністю.

На аверсі, у внутрішньому колі, викарбуване детальне профільне зображення чарівника, що символізує хранителів банку Грінготтс. Вгорі раунду розташований напис – «GRINGOTTS», а внизу – «BANK». Зліва внизу внутрішнього кола півколом вказані авторські права – «© & TM WBEI (s24)», а праворуч вказані характеристики металу – «1 oz .999 FINE SILVER».

На реверсі, у внутрішньому колі, викарбуване зображення лютого дракона. Вгорі раунду вказано номінал – «unum sickle», а внизу розташована цифра – «1».

Read moreShow less
Детальніше про товар
01020

Характеристики

Серія
Гаррі Поттер
Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
9Fine Mint
Діаметр, мм
39
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти