×

Срібний раунд 2oz Спокуса Сукуба 2016 США

62.26g / 999 / 2oz / капсула/Сертифікат

Read more
Limited special offer
4 700,00 грн. 4 900,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0516A
Опис

Цей срібний раунд в 2 унції від монетного двору Фелі втілює в життя традиційний фольклор суккубів, який є чимось більшим, ніж просто гарне зображення. Зображення Суккуба має набагато більш глибоке і метафоричне значення. Він являє собою боротьбу з будь-якою формою привабливої спокуси, яка може бути загорнута в спокусливий пакет, але в кінцевому підсумку може призвести до вашої смерті. У традиційному фольклорі суккуб був красивим спокусливим демоном, який спокушав чоловіків, як тільки ці чоловіки будуть спокушені, їх здоров'я погіршиться, і вони в кінцевому підсумку помруть. Можливо, у вас були такі відносини, коли партнер повільно витягав з вас життя, але на ще більш глибокому рівні ми відчуваємо, що спокуса і погіршуючі ефекти можуть застосовуватися до багатьох аспектів життя людини, а не тільки до відносин.

На аверсі зображено логотип монетного двору Pheli Mint, який являє собою художнє зображення символів: Кадуцей, ловець снів і орлине перо на тлі канадського кленового листа з двома тваринами з кожного боку – пінгвіном і вовком. Вгорі на стрічці розміщено напис – «PHELI MINT», а внизу «Cultivating Altruism». Також внизу уздовж обода раунду викарбовано – «2 oz .999 FINE SILVER».

На реверсі зображений Суккуб, звабливий і спокусливий демон. Внизу раунду розміщені римські цифри – «MMXVI» (2016), що позначають час, коли були завершені концепція і дизайн.

Read more
Деталі товару
0516A

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2016
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Pheli Mint (США)
Тираж, шт
10000
Діаметр, мм
43
Товщина, мм
4
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua