×

Срібний раунд 2oz Череп США

62.26g / 999 / 2oz / капсула

Read moreShow less
5 200,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
0940
Опис

Срібний раунд «Череп», від монетного двору Intaglio, вагою 2 унції випущений у 2023 році у надвисокому рельєфі. Він викарбуваний у меншому форматі (39 мм), що надає йому товстішого вигляду. Череп часто використовується для залякування і як засіб вселити страх у тих, хто може зіткнутися із цим зображенням. Череп, як символ смерті, набув значення за часів чуми, що вирувала в Європі в 1346-1353 роках. Тоді на сцену символізму вийшла Смерть у вигляді скелета укутаного у чорний балахон із косою в руках. Пізніше пірати, що орудували в Атлантиці, взяли символ «Веселого Роджера» – черепа зі схрещеними кістками під ним, собі на озброєння для залякування багатих купців. Православні ж християни, навпаки, тлумачили той самий череп з перехрестям кісток, як символ спокутної жертви Христа і зображували його на розп'ятті. Насправді образ черепа набагато давніший. Його шанували кельти, слов'яни, індуси, тибетці, народи тихоокеанії, Південного сходу Азії, Нової Зеландії та Південної Америки. І майже скрізь цей символ мав негативний відтінок або вимагав дуже акуратного поводження.

На аверсі зображено стилізований у надвисокому рельєфі, оточений радіальними променями. Вгорі півколом розташований напис на текстурованому фоні – «WE ARE EVERYWHERE», а внизу – «EXPECT US» (Ми скрізь. Нас чекають.). Написи розділені штампами популярних гвинтівкових калібрів – «.223», «7,62», «39», «5,56», «.308».

У центрі реверсу знаходиться логотип Intaglio Mint оточений радіальними променями. Вгорі викарбуваний напис на текстурованому фоні – «TWO TROY OUNCES», а внизу – «.999 FINE SILVER».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0940

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2023
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Intaglio (США)
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
6
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:
Покупці, які купили цей товар, також купили:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти