×

Срібний раунд 1oz Біткоін QR Code США

31.13g / 999 / 1oz / капсула/Сертифікат

Read moreShow less
3 500,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
0632g
Опис

Цей раунд вагою в 1 унцію присвячений біткоїнам. Цей срібний раунд включає код швидкої відповіді, який приведе вас на веб-сайт, де буде показана поточна вартість біткоїну. Біткоїн, зареєстрований у 2008 році та випущений у 2009 році особою або групою під ім'ям Сатоші Накамото, є типом цифрової валюти, створеним для використання в однорангових електронних транзакціях в Інтернеті. Оплата через Біткоїн може бути здійснена анонімно. Біткоїн став найвідомішою криптовалютою і відомий у всьому світі як цифрова платіжна система. Біткоїн – це гроші, які існують здебільшого у вигляді комп'ютерного коду і не підтримуються жодним банком чи урядом. Відскануйте QR-код за допомогою смартфона або мобільного пристрою з доступом до Інтернету, і він підключить користувача до посилання, яке відображає поточне значення біткоїнів. Пробний раунд тиражом 3000 штук.

На аверсі, у внутрішньому колі, відображено символ біткоїна – велика літера «B» з лініями, що проходять через неї, що нагадують символ долара, в центрі кола. Комп'ютерний код можна побачити на задньому плані. Вгорі півколом розміщено напис – «2PREMIER PEER TO PEER CRYPTO CURRENCY», а внизу – «PHYSICAL ARTIFACT FOR THE REAL WORLD» (Фізичний артефакт для реального світу).

На реверсі текст перетворення вартості біткоїнів – «BITCOIN VALUE CONVERSION» відображається у верхній частині раунду. У центрі уваги раунду знаходиться QR-код, сканування якого підключить користувача до посилання, що відображає поточне значення біткоїнів. Внизу півколом вказано найменування монетного двору – «Anonymous Mint» та характеристики металу – «1 OZ .999 Fine Silver».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0632g

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Анонімний монетний двір (Anonymous Mint)
Тираж, шт
3000
Діаметр, мм
39
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти