×

Срібний раунд 1oz Memento Mori США

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 500,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0553
Опис

Цей срібний раунд Memento Mori від Монетного двору Anonymous похоронної тематики зі смертельним сміхом обов'язково стане унікальним доповненням до вашої срібної колекції. Пам'ятайте Смерть, або Memento Mori латиною; нагадування про тендітність життя. Цей срібний раунд служить нагадуванням усім смертним про те, що час швидкоплинний і кожна хвилина на рахунку. Смерть нікого не поважає та приходить швидко. На лицьовій стороні срібної круглої монети Memento Mori в 1 унцію ми бачимо скелет що сміється. Черепа і кістки оточують його кістлявий силует разом з пісочним годинником. Пісочний годинник традиційно уособлює швидкоплинність часу. Зображення черепів і кісток використовувалися в похоронних творах у середньовіччі, спостерігалися протягом Золотого віку піратства та вікторіанську епоху, і досі залишаються популярними зображеннями.

На аверсі викарбуваний скелет що сміється. Черепа і кістки оточують його кістлявий силует разом з пісочним годинником. Внизу півколом розташований напис – «MEMENTO MORI».

На реверсі розташований логотип Anonymous Mint – розумна сова на кшталт геральдичного орла Сполучених Штатів. Сова з широко розкритими крилами, а пазурі стискають три стріли. Зверху викарбовано 13 п'ятикутних зірок. Справа внизу від логотипу в два рядки напис – «1Ounce. 999 Fine Silver». Внизу півколом викарбовано назву монетного двору – «ANONYMOUS MINT».

Read more
Деталі товару
0553

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2016
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Майже чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Анонімний монетний двір (Anonymous Mint)
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
2,87
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua