×

Срібна монета 1oz Ікони Інновацій: Леонардо да Вінчі 2 долара 2021 Ніуе

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 200,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0515r
Опис

У другому випуску популярної серії монет Ніуе, присвячених знаменитим ікон натхнення, зображений Леонардо да Вінчі, одна з найталановитіших постатей в історії. Роботи да Вінчі, присвячені всім аспектам мистецтва і науки, є одними з найбільш вивчених і улюблених людством. Дизайн монет створений відомим дизайнером монет Джоелем Ісковіцем. Справжня людина епохи Відродження, Леонардо да Вінчі був італійським ерудитом, відомим своїми роботами художника, інженера, архітектора, теоретика, вченого і скульптора. Його найвідоміша робота, «Мона Ліза», вважається найвідомішим твором мистецтва в світі. Серед інших творів Леонардо – «Таємна вечеря» і «Вітрувіанська людина». Можливо, найбільш привабливим аспектом мистецтва да Вінчі є таємничість і інтрига, що оточують їх значення. Історики століттями обговорювали приховані символи і тематику його творів.

На аверсі монети зображено знамениту ікону епохи Відродження – Леонардо да Вінчі, що тримає кисть, з деякими з його найвідоміших картин і винаходів, що прикрашають задній фон. Справа внизу розташована його підпис – «L da Vinci».

На реверсі викарбовано торжествуюче зображення музи науки, яка тримає щит з гербом держави і простягає до, розміщеного зліва вгорі, сонця руку. Зліва від музи вказаний номінал в два рядки – «TWO DOLLARS». Справа вгорі монети півколом розміщені зірки, а зліва внизу написи – «.999 SILVER 1 OUNCE». Внизу монети вказано рік випуску – «2021».

Read more
Деталі товару
0515r

Характеристики

Серія
Ікони інновацій
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
2 долара
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Новозеландський Монетний Двір
Тираж, шт
10000
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
3
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua