×

Срібна монета 1oz Пірати Карибського Моря: Летучий Голландець 2 долара 2021 Ніуе

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 100,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0560r
Опис

У вересні 2021 року монети острова Ніуе поповнилися черговим грошовим знаком. Новозеландський монетний двір викарбував срібну монету «Пірати Карибського Моря: Летючий Голландець». На цій унікальній колекційній монеті зображені Деві Джонс та його сумнозвісний «Летючий Голландець». «Летючий голландець» – легендарний вітрильний корабель-примара, який не може пристати до берега і приречений вічно борознити моря. Зазвичай люди спостерігають такий корабель здалеку, іноді в оточенні ореолу, що світиться. Згідно з легендою, коли «Летючий голландець» зустрічається з іншим судном, його команда намагається передати на берег послання людям, яких давно вже немає в живих. У морських повір'ях зустріч із «Летючим голландцем» вважалася поганою ознакою.

На аверсі монети викарбуваний коронований портрет Її Величності Королеви Єлизавети II, повернутий праворуч, роботи Єна Ренк-Бродлі. Навколо портрета розташовані написи – «ELIZABETH II NIUE TWO DOLLARS 2021».

У центрі аверсу розташовано офіційно ліцензоване зображення «Летючого Голландця». Праворуч від нього зображено одного з головних персонажів фільму – Деві Джонса. Зліва нагорі знаходиться напис – «THE FLYING DUTCHMAN», а під кораблем – «Disney» і «PIRATES of the CARIBBEAN». Внизу півколом вказані характеристики металу – «1 oz 999 Fine Silver» та товарний знак кіностудії – «©Disney».

Read more
Деталі товару
0560r

Характеристики

Серія
Дісней
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
2 долара
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Майже чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Новозеландський Монетний Двір
Тираж, шт
15000
Діаметр, мм
40,66
Товщина, мм
2,37
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua