×

Срібна монета Рік Миші (Щура) 2008 1 долар 2007 Ніуе (кольорова)

28.28g / 925 / 0.84oz / капсула/Сертифікат/футляр

Read more
2 800,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0815A
Опис

Срібна монета Ніуе «Рік миші (щура) 2008» випущена монетним двором Польщі (Mennica Polska) у 2007 році в серії «Lunar Year», де кожна монета із серії випускається лише раз на дванадцять років, відповідно до стародавнього китайського місячного календаря. Народжені в рік миші – розумні, харизматичні, креативні, честолюбні, цілеспрямовані, толерантні, працьовиті, цікаві та просто чарівні. Вони люблять спілкування та компанії, з легкістю стають душею та центром будь-якого колективу, до них тягнуться, з ними хочуть дружити. Правда, буває, що їхня хитрість виходить за рамки і шкодить навіть близьким, а здатність пристосовуватися трансформується в байдужість до того, що відбувається навколо.

На аверсі зображений четвертий коронований портрет Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Яна Ранк-Бродлі (Ian Rank-Broadley – «IRB»), повернутий праворуч, в тіарі від Дівчат Великобританії та Північної Ірландії. Навколо портрета викарбувана легенда – «• ELIZABETH II NIUE ISLAND • 1 DOLLAR 2007». Уздовж канта розташований намистовий обідок. По зрізу портрета праворуч розміщено знак монетного двору – «mw».

На реверсі зображено мишу, яка стоїть перед різнокольоровим сирним колесом і спирається на китайський ієрогліф – «鼠» (миша). Внизу в два рядки розміщено напис – «YEAR OF THE RAT», а ліворуч зазначено рік – «2008».

Read more
Деталі товару
0815A

Характеристики

Серія
Місячний календар
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
1 долар
Рік
2007
Вага монети, гр
28,28
Проба
925
Вага металу, oz
0,84
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
PF/PR (Proof)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Cтан
Майже чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Монетний двір Польщі
Тираж, шт
10000
Діаметр, мм
38,61
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua