×

Срібна монета 1oz Рік Дракона 1 долар 2024 Австралія

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read moreShow less
2 900,00 ₴
В наявності
Артикул:
0946
Опис

Королівський монетний двір Австралії випустив нову монету 2024 року в «Місячній інвестиційній серії» (Lunar Investment Series). Дракон – п'ятий знак дванадцятирічного місячного календаря. Згідно з китайською теорією стихій, 2024 рік – рік дерев'яного дракона. Народжені цього року відомі своїм розумом, амбіціями та успіхом. У стародавньому царстві китайського зодіаку місячний рік Дракона проявляється в атмосфері містики та величі. Вважається, що дракон, одна з найбільш шанованих і знакових істот у китайській культурі, символізує силу, удачу та процвітання. Кожен місячний рік Дракона, який настає кожні 12 років, викликає свята, наповнені яскравими традиціями та культурним значенням. У китайській астрології вважається, що народжені в місячний рік Дракона успадковують шляхетні якості дракона, такі як харизма, сміливість та креативність. Вважається, що люди, народжені в цей сприятливий рік, вважаються природженими лідерами і мають дух амбіцій і непохитне прагнення успіху.

У центрі меморіального аверсу викарбовано шостий коронований портрет Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Джоді Кларка, повернутий праворуч, у Державній діадемі Георга IV та вікторіанському коронаційному намисті. Навколо портрета, по внутрішньому ободу, розташовані написи – «ELIZABETH II 1952-2022 • AUSTRALIA 2024 • 1 DOLLAR •» По зовнішньому ободу зображено колесо місячного календаря з драконом угорі.

На реверсі зображено дракона серед хмар. Праворуч від нього в колі розташовані: ієрогліф, що позначає дракона – «龍», і чотири рядки – «YEAR OF THE DRAGON», а також вміст металу і чистота – «1oz .999 Ag».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0946

Характеристики

Серія
Місячна інвестиційна серія
Країна
Австралія
Метал
Срібло
Номінал
1 долар
Рік
2024
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Австралійський долар
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Австралія
Монетний двір
Королівський австралійський монетний двір
Тираж, шт
50000
Діаметр, мм
40
Товщина, мм
3
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти