×

Срібний раунд 1oz Уна та Лев 2024 США

31.13g / 999 / 1oz / вакуумний пакет

Read moreShow less
2 600,00 ₴
В наявності
Артикул:
01012
Опис

Срібний раунд «Una and Lion» 2024 року вагою у 1 унцію викарбуваний монетним двором Sunshine Mint. Тираж раунду обмежений 21839 злитками. Складна деталізація віддає шану культової монети 1839 року, розробленої Вільямом Вайоном, відомим своєю художньою досконалістю. Захоплюючий дизайн з міфічною британською історією про Уну та лева є традиційним і вкоріненим у культурі свого народу. Ця середньовічна історія виникла з англійської епічної поеми «Королева фей» Едмунда Спенсера, опублікованої в 1590 році. Історія розповідає про Уну, доброчесну і прекрасну принцесу, яка уособлює істину і єдину істинну віру. Вона вирушає на пошуки, щоби звільнити королівство своїх батьків від грізного дракона. По дорозі вона стикається з різними випробуваннями, включаючи лева, який стає її вірним супутником та захисником. Незважаючи на лютий вигляд лева, він ніжний і відданий Уні, символізуючи силу, пом'якшену добротою. Водночас Уна та лев стикаються з випробуваннями та противниками, демонструючи теми мужності, вірності та торжества добра над злом.

На аверсі раунду викарбуване чарівне зображення принцеси Уни і величного Лева в ніжних обіймах. Принцеса поклала руки на гриву лева, перебуваючи в лісі з ягодами та кущами. На задньому плані зображено красивий традиційний дизайн із королівським візерунком.

На реверсі раунду, на тлі красивого традиційного дизайну з королівським візерунком, вгорі у два рядки розташований напис латиною – «Dirige Deus Gressus Meos» (Нехай Господь направить мої кроки). У нижній частині вказані характеристики металу у три рядки – «.999 FINE SILVER 1 TROY OUNCE».

Read moreShow less
Детальніше про товар
01012

Характеристики

Серія
Уна та лев
Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2024
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Чотирикутник
Гурт
Гладкий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Sunshine (США)
Тираж, шт
21839
Ширина, мм
28,98
Висота, мм
49,96
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти