×

Срібна монета 1oz Zi:Sin Rattus 1 clay 2020 Корея

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 450,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0525r
Опис

Срібні монети за мотивами корейських міфів. Дванадцять Стражів були створені, щоб служити як повелителі богів для захисту людства. Кожен із них захищає від демонічних атак і засідок, які виходять із дванадцяти напрямків, представлених на колесі місячного календаря. Окремі командири наділені повноваженнями протистояти конкретним злим силам, які виходять із боку, який вони захищають. Продовжуючи успіх серії ZI: SIN, KOMSCO випускають четвертий випуск за участю хранителя Раттуса, який може передбачати небезпеку. ЗІ: СІН Раттус – королева підземної печери в Імперії Чіу. Одягнена в небесну мантію з кинджалом на талії, Раттус чекає на вершині печери, щоб насолодитися темрявою та яскравістю світу під повним місяцем. Саме тут вона може передбачати велику війну, що наближається, і попереджати Чіу Чхонванга.

На аверсі зображений щит «Do ggae bi» (До рей бі). Це міфічна фігура з корейських переказів, що має силу захищати від злих духів. Фактично використана конструкція – черепиця часів династії Сілла. Внизу розміщений спеціальний знак, що вказує на справжність монети, у формі цифри «999», вписаної в коло. По ободу півколом знаходяться написи: «2020» (рік випуску), «FINE SILVER 999» (чисте срібло 0,999 проби), «REPUBLIC OF KOREA» (Республіка Корея), «1 CLAY». Внизу розміщено логотип «KOMSCO».

На реверсі зображення варта Ратта, одягненого в небесне вбрання з кинджалом на талії, під яскравим повним місяцем. Внизу викарбуваний напис – «ZI: SIN RATTUS».

Read more
Деталі товару
0525r

Характеристики

Серія
Дванадцять Хранителів
Країна
Корея
Метал
Срібло
Номінал
1 клай
Рік
2020
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Корейська клай
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Cтан
Майже чудова
Походження
Азія
Виробник
Корея
Монетний двір
Південнокорейський монетний двір KOMSCO
Тираж, шт
22000
Діаметр, мм
40
Товщина, мм
2,8
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua