×

Срібний раунд 2oz Череп (Тип II) 2023 США

62.26g / 999 / 2oz / капсула

Read moreShow less
5 100,00 ₴
В наявності
Артикул:
0922
Опис

Срібний раунд «Череп (Тип II)», від монетного двору Intaglio, вагою 2 унції випущений у 2023 році. Він викарбуваний у меншому форматі (39 мм), що надає йому товстішого вигляду. Череп часто використовується для залякування і як засіб вселити страх у тих, хто може зіткнутися із цим зображенням. На черепі, зображеному на раунді, знаходиться римська цифра III, що позначає відносну чисельність населення, що брало участь у збройному опорі Американській революції – війни Великобританії та американських лоялістів (лояльних уряду британської корони) проти революціонерів (патріотів), Тринадцяти британських колоній, які проголосили незалежність від Великобританії в 1776 році. Після 1778 до війни на боці колоністів приєдналися Франція, Іспанія та Голландія.

На аверсі зображено стилізований череп із римською цифрою «III». Під черепом знаходяться напівавтоматичні гвинтівки AR-15, що протистоять одна одноій, і гримуча змія, що згорнулася, в центрі між написом «EST. 1776». Композицію оточують тринадцять зірок, а вздовж обода раунду знаходиться девіз – «WHEN INJUSTICE BECOMES LAW, RESISTANCE BECOMES DUTY» (Коли несправедливість стає законом, опір стає обов’язком).

У центрі реверсу знаходиться логотип Intaglio Mint оточений скошеними радіальними променями. Вгорі викарбуваний на текстурованому фоні напис – «TWO TROY OUNCES», а внизу – «.999 FINE SILVER». Написи розділені римськими цифрами – «★MMXX★» (2020), що вказують рік початку карбування даного типу раунду.

Read moreShow less
Детальніше про товар
0922

Характеристики

Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2023
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Intaglio (США)
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
6
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти