×

Срібна монета 2oz Україна. Загартована У Боях 10 седи 2024 Гана (кольорова, antique)

62.26g / 999 / 2oz / капсула/Сертифікат/футляр

Read moreShow less
16 000,00 ₴
В наявності
Артикул:
0844
Опис

Ця красива срібна монета вагою 2 унції – «Україна. Загартована у боях», випущена для Гани MINT XXI, присвячена Україні як символу непохитної стійкості. Цей випуск названий на честь усіх українських поколінь, які борються за демократію і свободу. У монети надзвичайно детальний горельєф, античне оздоблення та вибіркове забарвлення. Він поставляється у тематичній коробці разом із сертифікатом автентичності. Обмежений тираж 999 екземплярів у всьому світі. Україна, земля свободи. Як нащадки Київської Русі, українці пройшли багатовікову боротьбу. З часів козацтва і до 1991 року вони невпинно виборювали свою незалежність. Століття боротьби сформували народ, непохитний у своєму прагненні свободи. Навіть у наші дні сучасна незалежна Україна змушена захищати свої землі та народ від жорстоких нападів окупантів. Україна є історичним свідченням непохитної стійкості та символом неприборканого духу.

На аверсі монети зображено козацький хрест – символ козацтва, запорожців, українського лицарства та війська (різновид тамплієрського хреста). Хрест розміщений на тлі карти. Вгорі півколом вказані назва країни-емітента – «REPUBLIC OF GHANA» і рік випуску – «2024», а внизу вага монети – «2 Oz», номінал – «TEN CEDIS», і проба срібла – «Ag 999».

Реверс монети має чітко виражений дизайн, який символізує стійкість українського народу, що бореться за честь своєї ідентичності. Крім воїна у сучасному екіпіруванні, на тлі сучасних озброєнь, солдатів та державного прапора України, зображено козака XVI століття з бандурою, на тлі тогочасного озброєння, козаків та козацького прапора. На монеті півколом розташований напис – «UKRAINE. BATTLE HARDENED».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0844

Характеристики

Серія
Земля Свободи Україна
Країна
Гана
Метал
Срібло
Номінал
10 седі
Рік
2024
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Валюта
Ганський седі
Збереження
На фото
Вид карбування
Antique Finish
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Cтан
Чудова
Походження
Африка
Виробник
Гана
Монетний двір
Монетний двір Mint XXI
Тираж, шт
999
Діаметр, мм
50
Відгуки
Жодного відгуку
13 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти