×

Срібна монета 1oz Українські Соколи 5 седі 2024 Гана (кольорова, пруф)

31.13g / 999 / 1oz / капсула/Сертифікат/футляр

Read more
6 500,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0909
Опис

Ця красива срібна монета вагою 1 унцію – «Українські соколи», яка випущена для Гани MINT XXI, присвячена Україні як символу непохитної стійкості. Підніміться в небо з монетою «Українські соколи», де 1 унція срібла перетворюється на безстрашний дух польоту. Відчуйте пульс національної гордості, рев двигунів, танець літаків, що петляють крізь хмари. Монета якості Proof «Українські соколи» – це симфонія мужності та майстерності, данина поваги тим, хто розфарбовує небо у кольори свободи. Монета поставляється у дуже гарному футлярі разом із сертифікатом автентичності. Обмежений тираж 1000 штук у всьому світі. «Українські соколи» (Ukrainian Falcons) – українська пілотажна група, яка виконувала найвищий пілотаж на літаках МіГ-29. Група була створена у 1995 році. 2002 року польоти групи були припинені, а група розформована. 28 вересня 2010 року з ініціативи Міністерства оборони України вдалося поновити пілотажну групу Військово-повітряних сил Збройних сил України «Українські соколи». 25 травня 2011 року на полігоні в/год А-4465 облітували п'ять модернізованих навчально-бойових літаків L-39, підготовлених для пілотажної групи. 2022-го року в мережі з'явилося відео, на якому видно винищувач МіГ-29 у лівреї «Українських соколів» із озброєнням.

На реверсі викарбуваний величний сокіл, що широко розкинув крила, який втілює зухвалу маневреність та свободу легендарної пілотажної групи України. Поверх сокола розташоване кольорове зображення літака. Зліва вгорі знаходиться напис – «UKRAINIAN FALCONS».

Аверс монети переносить у кабіну літака, радар напоготові, а світ під шахівницею стратегії та майстерності. Вгорі півколом розташований напис – «REPUBLIC OF GHANA». Нижче за центр монети півколом вказано номінал – «5 CEDIS», а внизу рік випуску – «2024». Зліва показана вага – «1 oz», а праворуч метал та проба – «Ag 999». Уздовж обода нанесено стилізовану нумерацію компаса.

Read more
Деталі товару
0909

Характеристики

Серія
Земля Свободи Україна
Країна
Гана
Метал
Срібло
Номінал
5 седі
Рік
2024
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Ганський седі
Збереження
На фото
Вид карбування
PF/PR (Proof)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Африка
Виробник
Гана
Монетний двір
Монетний двір Mint XXI
Тираж, шт
1000
Діаметр, мм
40
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua