×

Срібна монета 1oz Кролик серія "Кельтські тварини" 500 франків КФА 2021 Чад

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 000,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0519r
Опис

Серія «Кельтські тварини» Республіки Чад включає срібні монети вагою в 1 унцію з зображеннями різних тварин, кожна з яких має кельтське художнє зображення. Ці монети випускаються обмеженим тиражем, а їх дизайн змінюється в залежності від випуску, що підвищує їх колекціонуванність. «Кролик» – шостий випуск серії. Кельтські символи тварин – звичне явище в ірландському мистецтві. Малюнки придбали безліч форм і змістів. Тварини також використовувалися в ірландських гербах багатших родин. У кельтській традиції кролики мають міцний зв'язок зі світом духів. Їх вважали посланцями богів, і їх схильність проробляти дірки розглядалася як спосіб краще спілкуватися з духами.

На аверсі зображено герб Республіки Чад, щит, підтримуваний козлом з одного боку і левом з іншого. Під щитом знаходиться медаль і сувій з національним девізом французькою мовою: «UNITE, TRAVAIL, PROGRES», що перекладається як «Єдність, робота, прогрес». У верхній частині півколом викарбовано напис – «REPUBLIQUE DU TCHAD 2021». У нижній частині, також півколом, вказаний номінал – «500 FRANCS CFA».

У центрі реверсу зображено стилізовану гравюру кролика складену з геометричних орнаментів. По колу проходить стилізований орнамент, який є кельтської формою мистецтва, розділений написами: «CELTIC ANIMALS», «1 OZ 999 Fine Silver», «RABBIT».

Read more
Деталі товару
0519r

Характеристики

Серія
Кельтські тварини
Країна
Чад
Метал
Срібло
Номінал
500 франків
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Франк КФА
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Африка
Виробник
Чад
Тираж, шт
5000
Діаметр, мм
39
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua