×

Срібна монета 2oz Фортеця Бахмут 10 седі 2023 Гана (кольорова, antique)

62.26g / 999 / 2oz / капсула/Сертифікат/футляр

Read moreShow less
17 000,00 ₴
В наявності
Артикул:
0798r
Опис

Монета «Фортеця Бахмут» випущена для Гани MINT XXI у 2023 році видатне свідчення поєднання історії, мистецтва та нумізматики. Його хитромудрий дизайн, привабливі риси та історичне значення роблять його справжньою перлиною для колекціонерів. Монета виходить за межі своєї ролі простої валюти. Вона стає відчутним зв'язком зі значною історичною подією, символом сили та свідченням стійкості людини. Монета є даниною непохитному духу українських воїнів, які непохитно захищають місто. Цей винятковий колекційний предмет яскраво зображує суворі реалії війни з руїнами, холодною погодою та безперервними боями. Але насамперед у ньому відзначені героїчні захисники Бахмута, які твердо стояли на своїх позиціях. Незважаючи на нестерпні бої, вони продовжують захищати територію своєї батьківщини заради незалежності. Бахмут – місто на сході України, яке стало оплотом боротьби за свободу. У 2023 році він вважається однією з найнапруженіших зон бойових дій на Землі, де і відбуваються найзапекліші бої.

На аверсі монети зображено мапу міста, поверх якої розташований напис – «BAKHMUT». Вгорі півколом вказано назву країни-емітента – «REPUBLIC OF GHANA» та номінал – «10 CEDIS», а внизу вага монети – «2 Oz», рік карбування – «2023» та проба срібла – «Ag999».

На реверсі монети зображено фортецю Бахмут, данину непохитному духу українських воїнів, які непохитно захищають місто. Яскраво зображено суворі реалії війни з руїнами, холодною погодою та безперервними боями. Внизу півколом розташований напис – «FORTRESS BAKHMUT» розділений гербом Бахмута.

Read moreShow less
Детальніше про товар
0798r

Характеристики

Серія
Земля Свободи Україна
Країна
Гана
Метал
Срібло
Номінал
10 седі
Рік
2023
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Валюта
Ганський седі
Збереження
На фото
Вид карбування
Antique Finish
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Cтан
Чудова
Походження
Африка
Виробник
Гана
Монетний двір
Монетний двір Mint XXI
Тираж, шт
999
Діаметр, мм
50
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти