×

Срібна монета 1oz Флот Червоного Прапора 1 долар 2021 Тувалу

31.13g / 9999 / 1oz / капсула

Read more
3 750,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0464r
Опис

У третьому випуску популярної серії «Black Flag», викарбуваним Пертським монетним двором, представлені Чжен Ши і Флот Червоного прапора. Чжен Ши – китайська морська розбійниця, яка здобула славу одного з найбільш успішних піратів в історії. Вона командувала флотом в 2 000 судів і мала під своїм началом більше 70 000 матросів. Вважається, що ключем до успіху Чжен Ши була залізна дисципліна, яка панувала на її судах. Вона ввела суворі приписи, які поклали край традиційній піратській вольниці. Грабіж союзних піратам рибальських сіл і зґвалтування полонених жінок карали смертю. За самовільну відлучку з судна пірату відрізали ліве вухо, яке потім пред'являлося всій команді для залякування.

На аверсі монети викарбовано портрет Її Величності королеви Великобританії Єлизавети II роботи Ієна Ренк-Бродлі (Ian Rank-Broadley FRBS). Уздовж канта, викарбувана легенда: «QUEEN ELIZABETH II», «1oz 9999 Ag», «2021», «TUVALU», «1 DOLLAR».

Реверс монети представляє зображення Чжен Ши і її кораблів Червоного Прапора. Малюнок черепа сформований з бурхливих хвиль океану. У дизайні також присутні написи: вгорі півколом – «THE RED FLAG FLEET» (Флот червоного прапора), унизу півколом – «BLACK FLAG: CHING SHIH» (Чорний прапор: Чінг Ши) і «1oz .9999 Ag». Традиційний знак монетного двору Пертського монетного двору – «P» розташований праворуч.

Read more
Деталі товару
0464r

Характеристики

Серія
Чорний прапор
Країна
Тувалу
Метал
Срібло
Номінал
1 долар
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
9999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Тувалу
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Тувалу
Монетний двір
Пертський монетний двір Австралії
Тираж, шт
15000
Діаметр, мм
40,9
Товщина, мм
3,5
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua