×

Срібна монета 1oz Воїн Chiwoo Cheonwang 1 clay 2021 Корея

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 200,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0611r
Опис

Срібна монета Chiwoo 2021 року знаменує собою шостий випуск популярної серії. Обмежений тираж та щорічна зміна дизайну роблять серію Chiwoo бажаною для багатьох колекцій чи інвестицій. Монета присвячена велетню-чаклунові, богу війни у корейській міфології, здатному контролювати стихії. У 2016 році компанія KOMSCO представила срібну монету Чіу Чхонван вагою 1 унцію на честь цієї легендарної фігури. Вона відразу ж стала популярною завдяки вмісту чистого срібла 999 проби, унікальному дизайну та виключно деталізованому оздобленню. KOMSCO, офіційний монетний двір Південної Кореї, вибрало цю історичну фігуру, щоб відзначити першу в країні серію срібних зливків. Чіу Чонван шанується в китайській і корейській культурах, як за його історичні подвиги, так і за фольклорні сказання, що приписуються йому.

На аверсі зображено щит Чіу Чонванга, а також спеціальний знак, що вказує на справжність монети внизу у формі цифри «999», вписаної в коло. По ободу півколом знаходяться написи: «2021 FINE SILVER 999», «REPUBLIC OF KOREA», «1 CLAY». Внизу розміщено логотип KOMSCO.

На реверсі зображений великий Чіу Чхонван у повному бойовому одязі, що б'є в традиційний бойовий барабан з такою люттю, що блискавки б'ють серед його кінних солдатів. По ободі праворуч зверху півколом розташований напис з його ім'ям – «CHIWOO CHEONWANG».

Read more
Деталі товару
0611r

Характеристики

Серія
Чіву Чхонванг
Країна
Корея
Метал
Срібло
Номінал
1 клай
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Корейська клай
Збереження
BU
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Походження
Азія
Виробник
Корея
Монетний двір
Південнокорейський монетний двір KOMSCO
Тираж, шт
45000
Діаметр, мм
40
Товщина, мм
2,98
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua