×

Отрута з Тувалу

Posted on2 Years ago

Срібна монета 1oz Веном 1 долар 2020 Тувалу є восьмою і останньою монетою серії монет Marvel Bullion, які карбувалися «Perth Mint». Монета «Веном» поповнює ряди своїх друзів – «Людина-павук», «Тор», «Чорна пантера», «Залізна людина» і «Дедпул» – найпопулярніші супергерої. 

Це офіційна срібна монета Тувалу і законний платіжний засіб. 

Героєм нового випуску став надзвичайно популярний персонаж Marvel – Веном, страхітливого вигляду відомий антагоніст Людини-Павука. Монета, викарбувана монетним двором Перта з 1 унції срібла 9999 проби анциркулейтед, зображує мутанта-антигероя, відомого з коміксів про Людину-павука. 

Срібна монета 1oz Веном 1 долар 2020 Тувалу випущена обмеженим тиражем всього 50 000 примірників, доступних для продажу по всьому світу. 

Раніше в цій серії були випущені такі монети: 

У 2017 році Spiderman 

2018 – Thor Black Panther, Iron Man, Deadpool 

2019 – Captain America, Hulk 

На реверсі монети зображений один з найголовніших лиходіїв, інопланетянин, який пов'язаний з журналістом Едді Броком як його симбіонт. Дизайн був ретельно продуманий і деталізований. Картина передає страхітливий образ істоти, люто атакуючої з відкритим ротом, гострими зубами в жахливому оскалі. 

Веном простягає одну руку до держателя і виглядає загрозливо, його довгий язик висовується з рота. Ім'я істоти, «ВЕНОМ», написано на великих буквах внизу, а авторські права Marvel знаходяться внизу праворуч. 

На аверсі зображено знаменитий портрет королеви Єлизавети II, створений відомим скульптором Яном Ранком-Бродлі. Зображення з'являється на монетах вже два десятиліття. На ньому зображений монарх в профіль справа в тіарі і сережках. Її ім'я, «ЄЛИЗАВЕТА II», написано по краю над її головою. Вага і чистота монети «1 OZ 9999 AG» збігається з датою «2020» на лівій стороні обода. Написи на правій стороні обода відмічають країну монети «TUVALU» і номінальну вартість «1 ДОЛАР». 

Купити грошовий знак Срібна монета 1oz Веном 1 долар 2020 Тувалу, стати власником цього прекрасного срібного предмета можна на сайті skupkamonet.com.ua. Жоден шанувальник Marvel Comics не захотів би пропустити цей Срібний Веном Тувалу. 

Срібна монета Веном в 1 унцію 2020 року – це не тільки чудовий предмет, який можна додати в вашу колекцію монет, але також оригінальний подарунок для сім'ї, друзів і шанувальників коміксів Marvel.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua