×

Нове життя старовинного Ухретського шилінга

Posted on2 Years ago

Срібна монета 1oz Корабельний Шилінг 2021 Нідерланди рестрайк доступний в 1 і 2 тройських унціях. Ця міра ваги для дорогоцінних металів відома і популярна у всьому світі: вона дуже підходить для цієї колишньої торгової монети. 

Шилінг – це голландська валюта, яка мала безліч різних варіантів. Були Roos Schelling, Rijder Schelling і Arend Schelling. Срібна монета 1oz Корабельний Шилінг вперше була викарбувана в 1670 році. Нову монету ввели в обіг бо в обігу перебувало безліч неякісних монет попередніх шилінгів. У той час монета мала номінал шість стюверів. Грошовий знак зобов'язаний своєю назвою використанням в міжнародній морській торгівлі. 

Перевидання 2021 року був викарбовано з чистого срібла Ag.999, вагою в одну тройську унцію і діаметром 40 мм. Королівський монетний двір Нідерландів відповідає за виробництво корабельного шилінга. 

Монетний двір в Нідерландах веде свою історію з 7 вересня 1806 року, коли за наказом короля Луї Наполеона карбування і поширення монет стали здійснюватися єдиною національною організацією. Це відрізнялося від середньовічного звичаю, коли в великих торгових містах був власний монетний двір і монети, в результаті чого всередині країни циркулювало кілька монет. 

Спочатку передбачалося заснувати монетний двір в столиці Амстердамі, але, оскільки коштів було недостатньо, було вирішено розмістити місцезнаходження Національного монетного двору в Утрехті. 

Унікальний випуск Срібна монета 1oz Корабельний Шилінг 2021 Нідерланди рестрайк буде цікаво купити не тільки інвесторам, а й колекціонерам в зв'язку з обмеженим тиражем в 10 000 примірників. 

Дизайн 

На аверсі зображено військовий корабель з прапором на кормі і написом «CONCORDIA RES PARVAE CRESCUNT». Цей старий девіз Нідерландів часто перекладають як римоване «Єдність породжує силу». На реверсі зображений герб провінції Утрехт і напис «MO: NO: ARG: ORDIN: TRAIECT» повністю MONETA NOVA ARGENTEA ORDINUM TRAIECTUM, що означає «Нова срібна монета Утрехта». 

Особливості монет: 

  • Тираж всього 10 000 монет. 

  • Містить 1 унцію чистого срібла 999 проби. Поставляється в капсулі. 

  • Гарантія Королівського монетного двору Нідерландів.

  • Офіційний рестрайк. 

  • Монета не є законним платіжним засобом. 

Купівля такого примірника, як Срібна монета 1oz Корабельний Шилінг 2021 Нідерланди рестрайк вигідна через цінність дорогоцінного металу, тому його можна розглядати як вкладення. Ціна на срібло значно зросла за останні роки. Ця приголомшлива срібна монета популярна у всьому світі за вміст металу в 1 унцію і історичний дизайн. Додайте грошовий знак Срібна монета 1oz Корабельний Шилінг 2021 Нідерланди рестрайк в свою корзину сьогодні!

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua