×

«Йде полювання на вовків». Стань першим володарем трофею!

Posted on2 Years ago

У цьому випуску – Canis Lupus (лат.), що означає: сірий вовк або вовк звичайний. Вовк – одна з найбільших сучасних тварин в своєму сімействі і є прямим предком домашнього собаки. Вовк – типовий хижак, з дуже розвиненим нюхом і здатністю здобувати їжу активним пошуком, подорожуючи на далекі відстані з метою переслідування жертви. Поступово ареал проживання хижака значно скоротився і з кінця 20 століття вовк перебуває під захистом у багатьох країнах. Срібна монета 1oz Вовк (Canis Lupus) 20 франків Конго 2019 випущена в красивому дизайні, шикарній обробці, оскільки тираж випуску всього 15000 штук, покупка стане вдалим вкладенням як для колекціонерів, так і для інвесторів.

Ідеальна якість карбування колекційних монет – одна з причин їх високої вартості. Існує кілька способів довести зовнішній вигляд виробу до досконалості, один з яких – технологія Proof. Для тих, хто хоче розбиратися, наскільки вдалою буде покупка і продаж примірника Срібна монета 1oz Вовк 20 франків Конго 2019 буде, необхідно знати як відрізнити Пруф від звичайної монети. 

Це монети вищої якості, мають гладку дзеркальну поверхню поля і матовий рельєфний малюнок, що контрастно виділяється на ній. 

На реверсі монети зображений чудовий вовк і крупним планом слід його лапи. Срібна монета 1oz Вовк (Canis Lupus) 20 франків Конго 2019 представляє чотири різних технології карбування. Зверху на реверсі написи «PREDATORS» – назва серії і «CANIS LUPUS» – назва монети, а внизу – чистота і вага срібла. 

На аверсі монети зображено герб Демократичної Республіки Конго і написи з інформацією про країну-емітента із зазначенням номіналу. 

«Демократична Республіка Конго або Конго-Кіншаса – це країна в Центральній Африці, що межує з Республікою Конго, Центральноафриканською Республікою, Південним Суданом, Анголою, Замбією, Танзанією, Угандою, Руандою і Бурунді. Населення республіки становить близько 78,7 мільйона осіб, і він використовує конголезький франк. 

Купити одну з цих прекрасних срібних монет Canis Lupus – вовка і додати в свою колекцію можна вже сьогодні!

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua