×

Головоломка перетворилася на культову гру

Posted on2 Years ago

Незалежно від того, чи є ви інвестором в дорогоцінні метали, колекціонером чи шанувальником тетрісу, купівля цих монет стане відмінним подарунком собі або іншим. Купити Tetris TM Собор Василія Блаженного 2021 Ніуе 2 долари Ніуе можна онлайн на нашому сайті skupkamonet.com.ua вже сьогодні. Гра заснована на ідеї програміста Олексія Пажитнова і розроблена в 1984 році. У ній гравці могли складати шматочки головоломки в реальному часі, коли вони падали зверху на ігрове поле. Пажитнов назвав цю гру «Тетріс» – поєднання слів «тетра» (грецьке слово, що означає «четвірка») і «теніс» (його улюблений вид спорту). За кількістю проданих комерційних версій «Тетріс» перевершує будь-яку іншу комп'ютерну гру в історії. 

Собор Василія Блаженного – православний храм на історичній Червоній площі Москви. Побудований в 1500-х роках, собор залишається одним з найпопулярніших культурних символів Росії. Зображення цього храму використовувалося для ранніх версій гри «Тетріс», віддаючи данину поваги країні, в якій він був створений. 

У деяких версіях для Game Boy і Nintendo Entertainment System запускалася ракета, якщо гравець набирав достатньо очок. Розмір ракети збільшувався відповідно до рахунку гравця. Однак ті, хто набрав найбільшу кількість балів, запустили в космос Храм Василія Блаженного. 

Срібна монета 1oz Tetris "Собор Василія Блаженного" 2 $ 2021 Ніуе карбується з чистого срібла 999 проби і має обмежений тираж – всього 10000 одиниць. 

На аверсі зображено Герб Ніуе в оточенні офіційно ліцензованих зображень Тетріс. Також зазначено номінал і рік випуску. Реверс представляє знаменитий собор Василія Блаженного. 


Купити або продати монету можна на великих інтернет-аукціонах, в соцмережах, в антикварних крамницях. Але такі угоди досить ризиковані, внаслідок наявності на ринку нумізматики підробок високої якості. Купити грошовий знак Срібна монета 1oz Tetris "Собор Василя Блаженного" 2 $ 2021 Ніуе з упевненістю в її оригінальності можна після вивчення стану виробу, його оцінки, яку надасть співтовариство нумізматів «Скупка монет».

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua