×

Срібний орел святкує 35 річницю

Posted on2 Years ago

Монета карбувалася в незмінному вигляді з тих пір, як був випущений їх перший тираж в 1986 році а зараз Золоті та Срібні орли отримують оновлений дизайн. Монета «Американський срібний орел» - найпопулярніший в світі срібний зливок. Щороку виробляються десятки мільйонів американських срібних орлів. Це свідчення величезної популярності цієї монети як серед колекціонерів, так і серед інвесторів. Рішення купити інвестиційний грошовий знак Срібна монета 1oz Американський Орел 1 $ 2021 США (Тип 2) стане хорошою інвестицією. 

Монетний двір США чеканить цю монету з чистого срібла 999 проби вагою 1 тройська унція. На новому реверсі Золотого і Срібного орлів зображений американський білоголовий орлан в двох різних зображеннях. Для Silver Eagle ви побачите американського орла в польоті. Крім того, аверс був змінений, щоб бути ще більше схожим на оригінальний дизайн Крокуючої Свободи. 

Нове зображення американського білоголового орла знаменує собою початок нової колекції срібних монет. Почніть свою нову колекцію Silver Eagles з цієї монети American Silver Eagle 1oz 2021 Type 2 вже сьогодні за допомогою сайту skupkamonet.com.ua. Програма випуску срібних інвестиційних монет американського орла є офіційною програмою США по виробництву срібних злитків. Вперше випущені в 1986 році, Silver Eagles рік за роком користуються великим попитом. Срібна монета 1oz Американський Орел 1 $ 2021 США (Тип 2) є законним платіжним засобом, випущеним і гарантованими урядом США. 


На аверсі зображено історичний дизайн «Walking Liberty» Адольфа Вайнмана. Ця ілюстрація була використана на срібному півдоларі 1916-1947 років і тепер відновлена ​​на цій монеті. Леді Ліберті йде назустріч призахідного сонця з дубовими і лавровими гілками, що символізують мир і силу, в лівій руці, простягаючи праву руку до горизонту, а її плечі покриті американським прапором. Одним з основних елементів для інвестицій є ліквідність, і це сильна сторона виробу Срібна монета 1oz Американський Орел 1 $ 2021 США (Тип 2) з її підтримкою з боку уряду Сполучених Штатів. Можна легко продати American Silver Eagle 1oz 2021 Type 2 за готівку на нашому сайті.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua