×

Міфічний дракон – предок імператорів піднебесної

Posted on2 Years ago

Пертський монетний двір, розташований на березі річки Суон, це найстаріший діючий монетний двір Австралії. Ця назва стала синонімом найвищих стандартів у зливках і колекційних виробах. Протягом усієї своєї багатої історії Пертський монетний двір пропонує широкий вибір монетних програм, присвячених різним темам. Кожна програма була розроблена в ході інтенсивного процесу проектування і виробництва. Вдало купити або вигідно продати такі вироби можна за допомогою сайту skupkamonet.com.ua. 

Грошовий знак Срібна монета 1oz Міфи і Легенди Австралії: Дракон 1 долар 2021 містить 1 унцію чистого срібла 9999 проби і є законним платіжним засобом, підтримуваним урядом Австралії. Випуск викарбуваний обмеженим тиражем в 45 000 примірників. Дракони є популярним символом в китайській культурі і можуть уособлювати велику міць, удачу і силу. У Стародавньому Китаї вважали, що дракон – предок імператорів Піднебесної. Символ дракона було заборонено використовувати будь-кому, крім імператорської сім'ї. 

З усіх істот китайської культури міфічний дракон є найсприятливішим. Незважаючи на свій страхітливий вигляд, що складається з лускатого тіла, орлиних кігтів і рогатої голови з демонічними очима, китайський дракон шанується як доброзичливий, шляхетний і могутній символ сили, достатку й удачі.

Монета, вражає високим ступенем рельєфності аверсу, на якому зображений китайський дракон, що схопив перлину, що уособлює енергію, можливості і безсмертя. Фон заповнений стилізованими хмарами, що представляють небесне царство дракона. У дизайні присутній знак Пертського монетного двору «P», а також зображення художника-гравера Наташі Мюль «NM». 

На аверсі зображено портрет Її Величності Королеви Єлизавети II, зроблений Джоді Кларком, з рельєфом у вигляді правого профілю з державною діадемою корони Георга IV на голові. Дизайн шостого покоління, що включає її декольте і плечі. Дизайн був створений для Королівського монетного двору Англії в 2015 році. 


Ми пропонуємо купити вам цю красиву і символічну монету Срібна монета 1oz Дракон 1 долар 2021 у захисній капсулі з сертифікатом автентичності за доступною ціною.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua