×

Назустріч пригодам

Posted on2 Years ago

Перший випуск нової серії «Пірати Карибського моря» присвячений піратському кораблю «Чорна перлина» з фільму «Пірати Карибського моря», що вийшов в 2003 році і став хітом. Сюжет розповідає, серед іншого, про спробу пірата Горобця відбити свій корабель - захід, відзначений численними перешкодами і небезпеками. Володіючи дуже ексцентричною і дотепною манерою, пірат швидко став улюбленцем публіки. Black Pearl, який вважається найшвидшим кораблем на всьому Карибському морі, колись належав Джеку Горобцю - до тих пір, поки Барбосса не захопив корабель після заколоту. 

Срібна монета 1oz Пірати Карибського Моря: Чорна Перлина 2 долари 2021 Ніуе виготовлена ​​монетним двором Нової Зеландії з однієї унції срібла 999 проби і спочатку була випущена за ціною, близькою до вартості дорогоцінного металу, що міститься в ній. Монетний двір Ніуе чеканить пам'ятні та колекційні випуски, присвячені історичним чи загальнопопулярним темам, не пов'язаних з самим Ніуе. Багато з них мають стандартні розміри злитків - зазвичай одна унція срібла. Купити такий грошовий знак можуть інвестори в злитки, а також фанати піратів Діснея і колекціонери. 

Інвестиційна монета «Чорна перлина» в сріблі обмежена тиражем всього 15 000 штук по всьому світу. 

На аверсі монети зображений профіль королеви Великобританії Єлизавети II, звернений вправо (її зображення, відоме як «Четвертий портрет»). Королева носить діамантову діадему, весільний подарунок королеви Марії (бабусі Її Величності) в 1947 році, яка також присутня на портретах Мачина і Готвальда. Крихітними буквами під портретом написано ініціали художника IRB (від Яна Ранка-Бродлі). 

На реверсі зображено вітрильник «Чорна перлина» і стилізоване зображення капітана Джека Горобця, якого у фільмі зіграв Джонні Депп. Написи «THE BLACK PEARL», «PIRATES OF THE CARIBBEAN», вміст дорогоцінних металів: «1 oz 999 Fine Silver», а також логотип Disney TM і авторські права також включені в дизайн. 


Новий випуск Срібна монета 1oz Пірати Карибського Моря: Чорна Перлина 2 долари 2021 Ніуе тепер доступний для покупки на сайті компанії «Скупка Монет». Її вартість становить 2 985 грн.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua