×

Срібний раунд 2oz Morte Prima di Disonore США

62.26g / 999 / 2oz / капсула

Read moreShow less
5 200,00 ₴
В наявності
Артикул:
0936
Опис

Срібний раунд «Morte Prima di Disonore» від Intaglio Mint вагою 2 унції входить до серії «Latin Allure». Виконаний у меншому форматі (39 мм), що робить більшою його товщину, що ще більше підвищує колекційну привабливість. Концепція «Morte Prima di Disonore», або «Смерть перед безчестям», використовувалася у військових частинах, принаймні, ще в Стародавньому Римі. На час знаменитого римського сенатора та історика Тацита (56–117 рр. н. е.) обітниця «смерті перед безчестям» стала «старомодною і вимовлялася лише варварами». Однак приблизно на два століття раніше саме Катіліна (108–62 рр. до н. е.), римський політик, який намагався повалити Римську республіку, закликав до цього. Знаменита концепція смерті яка краща за безчестя, якщо не сама фраза, не обмежується західним світом. Наприклад, це також захищалося японським кодексом бусідо воїна-самурая, який швидше помре, ніж житиме з ганьбою, спричиненою капітуляцією.

У центрі аверсу, на текстурованому фоні, викарбуване зображення черепа в багато декорованому шоломі в римському стилі, пронизаного зверху мечем, що виходить із черепа між щелепами. По обидва боки вгорі, вздовж обода розміщені декоративні хрести зі стрічками. Внизу півколом розміщено напис – «MORTE PRIMA DI DISONORE».

На реверсі, на текстурованому фоні, викарбуваний горельєфний череп з крилами по обидва боки, пронизаний трьома мечами, що входять знизу і виходять зверху. Вгорі, вздовж обода розміщені декоративні хрести зі стрічками. На стрічці під черепом знаходиться напис – «DEATH BEFORE DISHONOR» (Смерть перед безчестю). Зліва внизу півколом розміщена вага – «TWO TROY OUNCES», а праворуч внизу характеристики металу – «.999 FINE SILVER».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0936

Характеристики

Серія
Латинська чарівність
Країна
США
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
Монетний двір Intaglio (США)
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
6
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти