×

Срібна монета Світ твоєї душі Дружба 1 долар 2016 Ніуе

17.50g / 999 / 0.5621oz

Read moreShow less
5 000,00 ₴
В наявності
Артикул:
pb20000112
Опис

Ця чудова срібна монета вагою 1 унцію від монетного двору Польщі яка випущена під емітентом острова Ніуе в 2015 році входить до серії «Світ твоєї душі». «Кохання», «Віра», «Дружба», «Вірність» і «Надія» – так називаються п'ять срібних жетонів, що складають неординарну колекцію монет. Перша монета із цієї серії – Монета «Дружба» зачаровує своїм срібним блиском та хитромудрим орнаментом. Високоякісний цифровий друк у поєднанні з вишуканим оздобленням робить його чудовим, глибоко емоційним подарунком. Колекційний предмет пропонується у спеціально розробленій елегантній вітрині. Нехай це буде знаком справжньої дружби, взаємної доброзичливості та доброти! ДРУЖБА ушляхетнює, змушує нас дорослішати. Справжній друг ніколи не відкине і не засудить нас, але завжди підтримає нас і підставить плече, щоб поплакати. Міцні зв’язки дружби ніколи не ослабнуть у метушні повсякденного життя. Дружба не власницька і не ревнива, а розуміюча та терпляча. Неминучі моменти смутку, розчарування та конфліктів лише зміцнюють її зв’язки.

На аверсі монети, у внутрішньому колі, зображений четвертий коронований портрет Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Яна Ранк-Бродлі (Ian Rank-Broadley – «IRB»), повернутий праворуч, в тіарі від Дівчат Великобританії та Північної Ірландії. Зліва внизу знаходяться характеристики металу – Ag 999», а праворуч знак монетного двору Польщі – «m/w». По зовнішньому ободу зліва нагорі півколом розташований напис – «ELIZABETH II», а праворуч – «NIUE ISLAND». Внизу вказано номінал та рік випуску – «1 DOLLAR 2016». Уздовж канта розташований зубчастий обідок.

На реверсі монети, на синьому фоні, розміщено зображення зграї голубів – символів дружби та світу. По всьому полю монети викарбувано чудові орнаменти. Вгорі півколом розміщено напис – «?PRZYJAŹŃ?ДРУЖБА?FRIENDSHIP?». Уздовж канта розташований зубчастий обідок.

Read moreShow less
Детальніше про товар
pb20000112

Характеристики

Серія
Світ твоєї душі
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
1 долар
Рік
2016
Вага монети, гр
17,5
Проба
999
Вага металу, oz
0,5621
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
PF/PR (Proof)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Монетний двір Польщі
Тираж, шт
1555
Діаметр, мм
38,61
Товщина, мм
2,25
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти