×

Срібна монета 1oz Вуличний Боєць II: Рю 50 центів 2021 Фіджі (кольорова)

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 100,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0602r
Опис

Ця кольорова срібна монета вагою у одну унцію є частиною серії монет LPM, присвяченої 30-річчю Street Fighter II, із зображенням персонажів Street Fighter. Ця монета зображує Рю. Рю зазвичай тихий, серйозний індивід, важкий характер якого часто протиставляють безтурботному, вогняному характеру його найкращого друга Кена. У бою Рю використовує вигаданий бойовий стиль, званий ансацукен (Кулак убивці), вивчений ним та Кеном від Гокена. Основні прийоми Рю взято з різних азіатських технік бою, зокрема карате. Головними прийомами Рю є використовуваний Рю як фаєрбол згусток енергії хадо, званий хадокен, серюкен, при якому Рю робить стрибок вгору з аперкотом, що відправляє противника в нокдаун і тацумаки-сенпукяку – стрибок вперед з наступним польотом, під час якого Рю розкручує свою ногу навколо своєї осі. Street Fighter – це гра, вперше випущена в 1987 році компанією CAPCOM для ігрових автоматів по всьому світу, але тільки після випуску Street Fighter II в 1991 серія отримала величезну кількість шанувальників.

На аверсі у центрі розташований герб республіки. Герб у центрі розділений на чотири частини та містить елементи, що відображають землю та дику природу Фіджі. Він підтримується з обох боків місцевими фіджійськими фігурами, а над щитом зображено вітрильне судно у полінезійському стилі. У верхній частині монети півколом викарбовано напис – «FIJI 2021», у нижній частині вказано номінальну вартість – «50 CENTS». Зліва від герба знаходиться напис – «1 OZ», а праворуч у три рядки – «.999 FINE SILVER».

На реверсі розміщено зображення Рю. Ліворуч внизу знаходиться логотип гри – «Street Fighter II». Праворуч вгорі вказано авторське право компанії – «© CAPCOM». Реверс монети має селективне фарбування.

Read more
Деталі товару
0602r

Характеристики

Серія
Вуличний боєць 2
Країна
Фіджі
Метал
Срібло
Номінал
50 центів
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Фіджі
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Фіджі
Тираж, шт
5000
Діаметр, мм
40
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua