×

Срібна монета 1oz Лев 5 доларів 2021 Токелау

31.13g / 999 / 1oz / блістер

Read more
2 400,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0476br
Опис

Ця срібна монета 2021 року вагою 1 унція є частиною серії зодіаку з країни Токелау, на якій зображений знак зодіаку Лев. Люди, що народилися з 23 липня по 22 серпня, мають знак зодіаку Лев. Дві риси характеру народжених під цим знаком – вони творчі і пристрасні. Правляча планета – Сонце, а стихія – вогонь. Лев часто залежить від оцінки своїх дій і досягнень з боку оточуючих. Висока оцінка дає додаткові сили і зміцнює віру в себе. У труднощах Лев дуже винахідливий, володіє сильним і рішучим характером, бере відповідальність за вчинки інших на себе. Лев – хороший організатор, але потребує асистента, не любить рутинну роботу. Яскраво виражений талант організатора допомагає домогтися високих посад.

На аверсі всередині витонченого візерунка зображений портрет Її Величності королеви Єлизавети II, роботи Ієна Ренк-Бродлі (Ian Rank-Broadley), а під ним національний символ Токелау – рибальська сумка Тулума і нижче напис – «TOKELAU MO TE ATUA» (Токелау для Бога) , що відсилає до впливу християнства в Токелау. Над портретом півколом розміщені написи – «~ ELIZABETH II ~ TOKELAU 2021 ~», а внизу у два рядки – «1 oz 999 SILVER FIVE DOLLARS».

На реверсі знаходиться зображення голови лева, символу Левів. Напис – «LEO» знаходиться над головою, а над написом – графічний символ Лева. Уздовж обода монети розташовані зображення 12 зодіакальних сузір'їв.

Read more
Деталі товару
0476br

Характеристики

Серія
Знак зодіаку
Країна
Токелау
Метал
Срібло
Номінал
5 доларів
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Токелау
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Майже чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Токелау
Монетний двір
9Fine Mint
Діаметр, мм
38,6
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua